Gratis gravure met onze mixer - Artisan By You

Personaliseer met een gratis gravure! Verkrijgbaar in 20+ kleuren en met roestvrijstalen accessoires.

Aanbieding alleen geldig op kitchenaid.be tot 06/07/2023 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.
NIEUW

½ snelheid tot maximale snelheid! Heb de controle met de nieuwe keukenrobot 5,6 L - Artisan

Tot -30%

Krijg 10% korting bij aanschaf van 1 draadloos product, 20% korting bij 2 of 30% korting bij aanschaf van 3 of meer draadloze producten!

Aanbieding alleen geldig op kitchenaid.be tot 06/07/2023 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.
Tot 50%

We hebben ongelooflijke kortingen op onze bestsellers. Wat kies jij?

De aanbieding is alleen geldig op kitchenaid.be t/m 5-12-2022 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen. De aanbieding is alleen geldig op de geselecteerde producten in onze Black Friday sale.

Het is tijd om jezelf te verwennen! 15% korting op onze foodprocessors en staafmixers

Aanbieding alleen geldig op kitchenaid.be tot 02/04/2023 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.

Korting op onze sets, gratis cadeau of tot -35% op geselecteerde artikelen? Ontdek onze DECEMBER AANBIEDINGEN!

Aanbieding alleen geldig op kitchenaid.be tot 22/12/2022 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.
Tot -30%

We hebben ongelooflijke kortingen op onze bestsellers. Wat kies jij?

De aanbieding is alleen geldig op kitchenaid.be t/m 5-06-2023 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen. De aanbieding is alleen geldig op de geselecteerde producten in onze KitchenAid Deal Days sale.
Tot -30%

Koop 1 culinair centrum accessoire voor mixers en krijg -10%, koop er 2 en krijg -20%, koop er 3 of meer en krijg -30%

Aanbieding alleen geldig op kitchenaid.be tot 06/06/2023 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.

Ontdek onze keukenrobot en blender in Hibiscus

-20% op ontbijtsets

Word wakker met een stijlvolle nieuwe koffie- en ontbijtset!

Aanbod enkel geldig online op kitchenaid.be, zolang de voorraad strekt. Niet te combineren met andere promoties of kortingen.
WEB EXCLUSIEF

Geniet van 20% korting op een selectie van KitchenAid producten.

*Geniet van 20% korting op een selectie van KitchenAid producten. Aanbod geldig van 5 Januari tot 9 Februari 2022, zolang de voorraad strekt. Enkel online geldig op kitchenaid.be. Niet te combineren met andere promoties of kortingen.

Laat u inspireren door onze nieuwste mengkommen

-30%

Het is tijd om jezelf te verwennen! 30% korting op onze Espressomachine en koffiemolen

Aanbieding alleen geldig op kitchenaid.be tot 18/05/2023 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.

Het is tijd om jezelf te verwennen! 10% korting op onze blenders en accessoires

Aanbieding alleen geldig op kitchenaid.be tot 09/02/2023 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.
-20%

Krijg 20% korting op je handmixer met 9 snelheden

Aanbieding alleen geldig op kitchenaid.be tot 26/05/2022 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding geldt alleen voor de handmixer 5KHM9212. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.

Hakken, mengen, pureren, kloppen, roeren

NEW

Ontdek onze nieuwe ijsmachine en ijsschaafhulpstuk

Laat je creativiteit bloeien! Ontdek onze nieuwe Design Serie Blossom keukenrobot

Laat je stijl zien met een gratis persoonlijke gravure + 15% korting op 1 accessoire of kom

Aanbieding alleen geldig op kitchenaid.be tot 28/02/2023 en zolang de voorraad strekt. De aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen. De aanbieding is geldig bij aankoop samen met 5KSM193 keukenrobot.

Tot -40% korting op onze zomerverkoop!

Aanbod enkel geldig online op geselecteerde producten op kitchenaid.be, zolang de voorraad strekt. Niet te combineren met andere promoties of kortingen.

Haal alles uit je keukenrobot

Laat je creativiteit de vrije loop met een gepersonaliseerde keukenrobot en accessoires.
Als je het kunt dromen, kun je het ook maken.

Meer dan een keukenrobot

Taarten bakken is nog maar het begin. Je kunt een uitgebreide reeks heerlijke en gezonde zoete en hartige gerechten maken.
ONTDEK DE KEUKENROBOT
EXCLUSIEF ONLINE

Maak hem uniek

Je hebt je eigen stijl en persoonlijkheid. Die kun je laten zien met kleuren en accessoires voor je keukenrobot – die je ook nog kunt laten graveren.
PERSONALISEER JE KEUKENROBOT

Uitgebreide reeks accessoires

Er zijn geen grenzen dankzij een keuze uit meer dan 15 accessoires. Snij pasta, maal graan, maak spiralen van groente en meer. Breid je mogelijkheden uit.
ONTDEK ALLE ACCESSOIRES

Laat je ideeën de vrije loop

Je hebt meer plezier in de keuken met onze inspirerende recepten en smakelijke ideeën. Wat ga je de volgende keer maken?

RECEPTEN BEKIJKEN
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.