€ 101,15 € 119,00
-15%
IJSMACHINE 5KICA0WH
€ 101,15 € 119,00
Inclusief btw
Guarantee_2Y
5KICA0WH - 859704001360

De ijsmachine is een handig hulpstuk waarmee je je mixer/keukenrobot geschikt maakt voor het maken van koele en bevroren traktaties, helemaal zelf.

€ 101,15 € 119,00
Inclusief btw
Ontvang het op woensdag 28 september 2022
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ik ben klaar om te bestellen
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.

Roomijsmachine: wat zit er in de doos?

Vrieskom met dubbele wanden

Na minstens 15 uur in de vriezer zorgt de vloeistof in de dubbele wanden voor het grondig en gelijkmatig bevriezen van het ijsbeslag tijdens het mengproces.

Aandrijving voor ijsmachine

Kan worden bevestigd aan de motorkop op de klopperas en drijft de roerspaan aan op alle KitchenAid mixers/keukenrobots (met uitzondering van mixer/keukenrobot model 5KSM3311X).

Roerspaan

De roerspaan is ontworpen voor het maken van roomijs en bevroren traktaties en grijpt in de aandrijving om de ingrediënten in de vrieskom te verspreiden, schrapen en mengen.

Vorige
Volgende

Trakteer jezelf op koele en bevroren traktaties

Hou je van ijs, sorbets en koude lekkernijen? Natuurlijk hou je daarvan. Maak ze helemaal zelf met dit optionele roomijsmachineaccessoire voor je mixer/keukenrobot.

1,9 L ijs

Maak een ruime hoeveelheid ijs, sorbets, bevroren desserts, slushies en cocktails zoals margarita's. Er is genoeg om te delen.

Grondig en gelijkmatig

De speciale kom bevriest je creaties grondig. De dubbele wanden van de kom bevatten vloeistof voor gelijkmatige resultaten tijdens het mengproces.

Mengt je ingrediënten

De roterende roerspaan in de roomijsmachine mengt ingrediënten zoals fruit, noten, snoepgoed en stukjes chocolade. Probeer iets nieuws.

Tip voor het bereiden van roomijs en parfait

Met de roomijsmachine van KitchenAid maak je heerlijk roomijs. Om parfait te bereiden, bewaar je je creatie in een luchtdicht bakje in de vriezer. Klaar voor de volgende keer dat je wil genieten. 

De roomijsmachine gebruiken

Stap voor stap:

Stap 1:Bewaar de kom ten minste 15 uur in de vriezer (volledig bevroren)
Stap 2:Maak van tevoren ijsbeslag (tot 1,4 L)
Stap 3:Plaats de vrieskom op de mixer/keukenrobot (afzonderlijk verkrijgbaar)
Stap 4:Bevestig de aandrijving en de roerspaan
Stap 5:Doe je ijsbeslag in de kom
Stap 6:Meng gedurende 20 tot 30 minuten op snelheid 1
Stap 7:Serveer in dessertkommetjes of bewaar in een luchtdicht bakje in de vriezer voor later

 

alt

Aangedreven door je KitchenAid mixer

Verander je keukenrobot in een roomijsmachine. Dit optionele accessoire is exclusief ontworpen voor gebruik met 4,3 L en 4,8 L keukenrobots met kantelbare kop en 4,8 L en 6,9 L keukenrobots met in hoogte verstelbare kom (NIET de 3,3 L keukenrobot).

Hoe oud je KitchenAid keukenrobot ook is, hij is geschikt voor deze leuke en handige roomijsmachine. Geniet ervan!

Vanilla ice cream in ice cream maker

Tip voor heerlijke, zoete desserts

Houd er rekening mee dat het door het invriezen minder zoet wordt. Je creaties zullen dus minder zoet zijn als ze zijn bevroren.

Hoe romig mag het zijn?

In de meeste recepten voor het bereiden van roomijs wordt een combinatie van room, melk, eieren en suiker gebruikt. Het soort room dat je kiest, is van invloed op hoe rijk van smaak en romig het ijs zal zijn. Kies een room met een hoger vetpercentage als je de voorkeur geeft aan een rijkere, romige consistentie.

Of houd je meer van luchtig? Je kunt elke combinatie in je roomijsmachine gebruiken, zolang de hoeveelheid vloeistof hetzelfde blijft. Je kunt dus meer melk gebruiken in plaats van room. Je kunt zelfs magere melk gebruiken, maar dat merk je wel aan de textuur. Blijf experimenteren.

Plek in je vriezer?

Controleer of de vrieskom in je vriezer past. De afmetingen zijn 17,8 x 27,9 x 21,6 cm (hxbxd).

IJSMACHINE 5KICA0WH

Experimenteer met het maken van je eigen ijs, maar ook met allerlei interessante en leuke bevroren desserts. De vrieskom van de softijsmachine wordt aangedreven door je keukenmixer. Maak klassiek vanilleroomijs, een opwekkende margarita-cocktail, een fruitige bessensorbet of zelfs een cola-slush. Het is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook een geweldig idee voor etentjes en traktaties in het weekend. Hoe werkt het? Zet de kom gewoon in de vriezer (idealiter 's nachts en laat de kom daar dan minstens 15 uur staan) en mix vervolgens het dessert met de roerspaan op de aandrijving. Controleer wel of de vrieskom in je vriezer past voordat je jezelf op dit optionele accessoire trakteert. De afmetingen zijn 17,8 x 27,9 x 21,6 cm (hxbxd). Door de kom altijd in de vriezer te bewaren, kun je spontaan en snel bevroren desserts maken. Het product is niet vaatwasserbestendig en moet met de hand worden schoongemaakt met warm zeepsop.

Documenten en registratie

Handleiding
In de handleiding staat alles wat u over uw nieuwe apparaat moet weten. U kunt er binnen een mum van tijd mee aan de slag!
Registreer uw product
Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.