Startpagina>Keuken­apparatuur>Koffie­machines> KOFFIEMOLEN - ARTISAN 5KCG8433
Matzwart
€ 211,65 € 249,00
-15%
KOFFIEMOLEN - ARTISAN 5KCG8433
€ 211,65 € 249,00
Inclusief btw
Guarantee_2Y
5KCG8433EBM - 859711594750
Matzwart

Maal je bonen vers voor de meest smaakvolle kop koffie. Zorg voor een uitzonderlijk consistente maling voor jouw favoriete koffie, van French Press tot espresso.

€ 211,65 € 249,00
Inclusief btw
Ontvang het op woensdag 4 oktober 2023
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ik ben klaar om te bestellen
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.
Koffiemolen: wat zit er in de doos?

Til je koffiebeleving naar een hoger niveau met een koffiemolen voor vers en gelijkmatig gemalen koffie die past bij jouw gewenste bereidingsmethode.

Onderste reservoir met deksel

Dankzij de verend gelagerde basis past het onderste reservoir strak tegen de koffiemolen aan. Het reservoir is uv-bestendig zodat de gemalen bonen langer vers blijven. Niet vaatwasserbestendig.

Bovenste reservoir met deksel

Uv-bestendig om bonen langer vers te houden. Niet vaatwasserbestendig.

Houder voor filterdrager

Hierin kan de filterdrager worden geplaatst om de gemalen koffie er rechtstreeks in op te vangen.

Opvangbak voor koffiedik

Om alle overtollige gemalen koffie op te vangen.

Borstel

Om alle overtollige gemalen koffie mee weg te vegen of gebruik het schepje aan de andere kant om je vers gemalen koffie mee te scheppen.

Vorige
Volgende

Voordelen van een koffiemolen

 • Superieure maalprecisie
 • Grote verscheidenheid aan malingsniveaus
 • Automatische, slimme dosering
 • Professionele, roestvrijstalen conische maalschijven
 • Rechtstreeks malen in een filterdrager
 • Strakke, luchtdichte bus voor optimale versheid
 • De perfecte partner voor de Espressomachine – Artisan

Koffiemolen voor superieure smaak

Maal je favoriete koffiebonen voor een optimale smaakextractie bij elk kopje. Genieten van elke slok.

Laat niets van de smaak verloren gaan

De efficiënte en precieze koffiemolen zorgt voor een gelijkmatige en consistente maling. Hierdoor wordt de smaak tijdens de bereiding gelijkmatig aan de koffie onttrokken.

Eenvoudig te bedienen koffiemolen

Voel je als een echte barista met één druk op de knop. Kies de duidelijk aangegeven icoontjes bij elke zetmethode en de gewenste dosering voor de juiste hoeveelheid. Je shot koffie is binnen handbereik.

Perfect te combineren met onze espressomachine

De koffiemolen is speciaal ontworpen als aanvulling op de KitchenAid espressomachine. Maar hij is ook perfect om te gebruiken voor andere zetmethodes of koffiestijlen, van filterkoffie tot espresso.

Het beste uit de bonen

Bij een precieze en consistente maling haal je de optimale smaak uit je koffie. Hoe je je koffie ook zet; je geniet van elke slok.

De uitzonderlijke koffiemolen

Kies voor een perfecte, consistente maling van je koffiebonen.  De kleinste afwijking zorgt al voor een verschil in kwaliteit.

1 shot? 2 kopjes? Geen probleem

Kies het aantal gewenste kopjes of shots en de maalduur wordt hier automatisch op aangepast. Je krijgt telkens de perfecte dosis, ongeacht het gekozen malingsniveau of de zetmethode. Geniet van een onweerstaanbaar aroma.

Uiterst nauwkeurige koffiemolen

Kies uit 70 malingsniveaus voor een rijke, volle smaak. De professionele, roestvrijstalen conische maalschijven zorgen voor een superieure maalprecisie, een perfect consistent resultaat en daarmee een optimale smaakextractie bij elk kopje.
 
Tip: De malingsniveaus zijn in te stellen van 1 voor extra grof tot 70 voor extra fijn.

De echte koffiehuisbeleving

Snak je naar een shot? Espressoliefhebbers kunnen rechtstreeks in de filterdrager van de KitchenAid espressomachine malen. Deze koffiemolen heeft een ingebouwde houder voor de filterdrager, zodat je alleen nog maar je koffie hoeft aan te stampen.

Koffiemolen voor gepassioneerde makers

Heb je de smaak van cold brew-koffie te pakken? Of misschien is filterkoffie of mocha meer jouw stijl. Wat jouw smaak ook is, je krijgt altijd de beste extractie wanneer de maling past bij de zetmethode.

Antistatische technologie

De koffiemolen is voorzien van een antistatische technologie om statische lading te verminderen, voor minder knoeien en een schone koffiemaling. Doordat de onderkant strak tegen de molen aan past, houd je alles netjes en schoon.

Houd je koffie vers

Zorg goed voor die heerlijke koffieboontjes. Bewaar je ongebruikte bonen in een luchtdichte bus, zodat de versheid behouden blijft en je eenvoudig van koffieboon kunt wisselen bij elke bereiding. Het bovenste en onderste reservoir zijn uv-bestendig, om je bonen en gemalen koffie langer vers te houden.

KOFFIEMOLEN - ARTISAN 5KCG8433

Met de KitchenAid-koffiemolen bereik je een uitzonderlijke maalprecisie voor je thuis gezette koffie. Dankzij de compacte en slanke machine krijg je een consistente maalgrootte voor elke koffiezetmethode. Kies uit 70 nauwkeurige instellingen, van grof voor French Press tot fijn voor espresso, en geniet van de ultieme smaakbeleving. Commerciële roestvrijstalen maalschijven zorgen voor een superieure maling. Dankzij de automatische doseertechnologie past de molen zich automatisch aan de hoeveelheid en consistentie aan voor jouw zetmethode en het aantal shots of koppen. Geniet van schoon en volledig gecontroleerd malen en bewaar ongebruikte bonen voor de volgende keer. De stijlvolle en compacte koffiemolen is een ideale partner voor de espressomachine (afzonderlijk verkrijgbaar). Hij past niet alleen perfect qua kleur, maar je kunt bovendien rechtstreeks in de filterdrager malen.

Specificaties

Algemene Specificaties
 • Naam model
  5KCG8433
Technische Specificaties
 • Wattage
  240
 • Stroomsterkte (A)
  1,01
 • Voedingsspanning
  220-240
 • Frequentie
  50/60
 • Hoogte van het product
  249
 • Breedte van het product
  150
 • Diepte van het product
  254
 • Hoogte van het verpakte product
  450
 • Breedte van het verpakte product
  195
 • Diepte van het verpakte product
  310
 • Nettogewicht (kg)
  4.5
 • Brutogewicht (kg)
  5.5

Documenten en registratie

Garantie

Garantie

Alle kleine huishoudapparaten van KitchenAid hebben een garantie die de klanten beschermt tegen fabricagefouten. Op sommige producten worden door KitchenAid speciale voorwaarden toegepast.

U vindt de algemene voorwaarden van de wettelijke en contractuele garantie in het pdf-document dat u hier kunt downloaden.

GARANTIE DOWNLOADEN

Handleiding
In de handleiding staat alles wat u over uw nieuwe apparaat moet weten. U kunt er binnen een mum van tijd mee aan de slag!
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.