MENGEN ZOALS DE BESTEN

KITCHENAID DIAMOND BLENDER MENGEN ZOALS DE BESTEN

De KitchenAid Diamond blender biedt met zijn exclusieve mixsysteem en diamantvormige mengbeker, slimme pulse-instellingen 1 tot 5 en een functie om ijs fijn te malen, de ultieme mixprestaties om uw ingrediënten te roeren, fijn te snijden, te mixen, te pureren en te mengen. De combinatie van de gepatenteerde, scherpe roestvrijstalen messen, die zorgen voor een krachtige werveling, en de diamantvormige mengbeker zorgt voor een snelle, efficiënte menging.

Deze grote KitchenAid blender heeft een functie om ijs fijn te malen met automatische start en stop, waardoor hij intervallen toepast tussen het malen om in enkele seconden smoothies of koude drankjes te mengen of een mengbeker ijs fijn te malen. Hij pureert ingrediënten voor sauzen, sladressing of soep, en hakt groenten fijn voor salsa, dipsauzen, salades of stoofschotels. De Diamond blender heeft een functie voor warm voedsel die het mixen heel traag start en dus ideaal is voor het mengen van heet voedsel.

Deze blender met gegoten metalen voet heeft 5 snelheden voor de Pulse-functie om stukken fruit of groenten te verwerken, waardoor u de snelheid geleidelijk kunt opvoeren voor een gladdere consistentie in een mum van tijd. De Intelli-speed-motorsturing met elektronische sensor past automatisch de snelheid van de messen aan om voedsel van om het even welke dichtheid te mengen op maximaal vermogen, zelfs wanneer de dichtheid van de ingrediënten verandert.

De KitchenAid Diamond blender combineert uitmuntende prestaties, duurzaamheid en een eenvoudig te reinigen vorm om alledaagse keukentaken uit te voeren, van het maken van smoothies tot het pureren van groenten voor verse, warme soep, het fijnmalen van ijs en het maken van pesto.

KENMERKEN EN VOORDELEN

De diamantvormige mengbeker en krachtige motor zorgen voor een snelle en efficiënte menging van alle ingrediënten. De robuuste en krachtige motor, diamantvormige mengbeker, roestvrijstalen messen en elektronische bediening creëren samen een krachtige vortex die snel en grondig mengt voor uitzonderlijke resultaten.

De Intelli-speed-motorsturing detecteert de inhoud van de mengbeker en houdt de optimale snelheid aan om efficiënt ijs fijn te malen, zachte vruchten te pureren, koude smoothies te mengen, en alles te maken van verse, warme soep tot sauzen en sladressing

De Pulse-modus kan met alle snelheden gebruikt worden om met intervallen te mengen, terwijl de functie om ijs fijn te malen precieze intervallen toepast tussen het malen ,voor optimaal fijngemaald ijs.

De “Soft start”-eigenschap start de motor op een lagere snelheid om het voedsel naar het mes te trekken en verhoogt die vervolgens vlug tot de ingestelde snelheid is bereikt, om spatten te voorkomen.

De functie voor warm voedsel trekt de ingrediënten naar de messen en start heel traag. Zo zorgt deze functie voor een grondig mixen zonder spatten, ideaal voor heet voedsel

Het perfect afdichtend deksel voorkomt spatten, zodat de Diamond blender ideaal is om hete vloeistoffen te mengen.

Dankzij de gegoten metalen voet is de blender erg duurzaam.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.