Broodroosters met 2 sleuven voor een warm begin van je dag

Een gestroomlijnd ontwerp en handige extra's maken het leven wat aangenamer als je 's ochtends opstaat. De broodroosters met 2 sleuven van KitchenAid zijn verkrijgbaar in allerlei esthetische stijlen en vormen. Ze combineren een mooie uitstraling met nauwkeurige en efficiënte prestaties.

Broodrooster voor de hele dag

Je kunt brood ontdooien, warm houden en opwarmen. Ook is er plaats voor grof, ambachtelijk brood van verschillende afmetingen. Waarom zou je de broodrooster eigenlijk alleen bij het ontbijt gebruiken? Doe er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat je voordeel mee: ei en spinazie op geroosterd brood, een bagel met appel en kaneel, een panini met gehaktbal, hot cross buns… Perfectie.

Black toaster with bagels

Wat is de beste broodrooster met 2 sleuven?

Past perfect bij jouw stijl

De prachtige broodrooster met 2 sleuven - Artisan van KitchenAid heeft mooie rondingen en trendy kleuren. Kies een klassieke kleur als Amandelwit of juist een weelderige kleur als Pebbled Palm voor een opvallend stijlstatement. Een broodrooster mag toch ook best een lust voor het oog zijn?

Handige functies die je geweldig zult vinden

De broodrooster is zowel praktisch als mooi en heeft innovatieve functies. Het sandwichrekje houdt de tosti's bij elkaar. De functie voor bagels vermindert de warmte aan één kant en de warmhoudfunctie laat je geroosterde brood zakken om het warm te houden als je het niet uit de rooster neemt.

Houd de controle met een broodrooster met 2 sleuven met handmatige bediening

Als je je geroosterde brood wilt kunnen controleren, is de broodrooster met 2 sleuven de perfecte keuze. Je kunt op elk gewenst moment de sneetjes controleren door het brood omhoog te brengen zonder de roostercyclus te onderbreken. Als je het niet kunt laten even te kijken, is dit de geschikte broodrooster voor jou.

De extra brede sleuf van 3,8 cm is geschikt voor zelfgebakken brood en gebak en er is een bagelfunctie die klaar is voor snacktijd.

Black toaster 2 slice with bread

Ruimtebesparende broodroosters met 2 sleuven

De klassieke broodrooster met 2 sleuven

De klassieke versie van de broodrooster met 2 sleuven is klein maar fijn en voldoet aan al je eisen. Hij biedt 5 bruiningsinstellingen en sleuven die ruim genoeg zijn voor gebak en broodjes. Voor de liefhebbers is er een bagelknop. De broodrooster is verkrijgbaar in Wit en Onyx Zwart.

Elegante en gestroomlijnde broodrooster met 2 sleuven

Als je geen grote broodrooster nodig hebt, zal dit compacte ontwerp zeker in de smaak vallen. De broodrooster met 2 sleuven biedt talloze voordelen, met stijlvolle kleuren, ruime roostersleuven en 7 instellingen voor zelfs de meest kritische smulpapen. De warmhoudfunctie houdt je heerlijke geroosterde brood tot wel 3 minuten warm. Neem dus je tijd.

Een broodrooster met lange sleuf biedt meer opties

Als je een flexibele broodrooster wilt om alles te maken van Engelse muffins tot lange sneetjes knapperig, zelfgemaakt brood, bekijk dan eens de broodrooster met 2 sleuven (lange sleuven). Dankzij het elegante en slanke ontwerp kun je er met gemak twee gewone sneetjes naast elkaar of één lang paninibroodje in stoppen. De sleuf is extra breed en heeft een knop om voedsel extra ver omhoog te brengen, zodat je ook gemakkelijk bij kleine lekkernijen kunt. Rooster iets 'een beetje langer' met één druk op de knop en warm je geroosterde sneetjes snel opnieuw op als je ze vergeten was.

Red toaster 2 slice with salty bagels

Passie voor ontbijt

Begin de dag in stijl.

Broodroosters

De heerlijke geur van vers geroosterd brood vult het huis. Geniet van een knapperig en voedzaam hapje dankzij een prachtige broodrooster van KitchenAid.

Waterkokers

Heb je zin in een heerlijke kop thee of koffie bij dat geroosterde brood? Zoek niet verder en bekijk onze gestroomlijnde en efficiënte waterkokers.

Ontbijtsets

Sta elke ochtend vrolijk op om een ontbijt te maken met je nieuwe waterkoker en broodrooster. Onze sets combineren een prachtig uiterlijk met talloze handige functies.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.