De broodrooster met lange sleuven biedt ruimte voor creativiteit

Brood is verkrijgbaar in alle vormen en maten, van gesneden broden tot grovere en langere ambachtelijke broden, Franse bolletjes, bagels, panini, rozijnenbroodjes en meer. Daarom heeft de broodrooster met lange sleuven van KitchenAid royale sleuven voor al die lekkernijen.

Je geroosterde brood is op tijd klaar, met opties voor ontdooien, opnieuw verwarmen en warmhouden. Een liftsysteem maakt kleine stukjes en als je van een broodje houdt, kies dan voor een sandwichrek. Het is tijd om te genieten.

Wat de beste broodrooster met lange sleuven?

Onze Design Collection tilt roosteren naar een hoger niveau, met broodroosters met lange sleuven voor meer mogelijkheden. Deze zijn verkrijgbaar in Amandelwit, Keizerrood of Onyx zwart en zijn een echt stijlstatement. Ze beschikken over prachtige ronde vormen en slimme functies zoals 'iets langer' voor één bruining donkerder, en een warmhoudfunctie voor maximaal 3 minuten. In de bagelmodus wordt het vermogen aan één kant verminderd om verbranding te voorkomen. Je kunt brood in elke vorm in de ruime sleuven plaatsen.

Cream toaster long slot 2 slice with breakfast

Bepaal het zelf met een broodrooster met lange sleuven met handmatige bediening

Als je het roosteren van je brood zelf wilt regelen, hoef je niet verder te zoeken. Met deze broodrooster kun je op elk gewenst moment de sneetjes controleren door het brood omhoog te brengen zonder de roostercyclus te onderbreken. Als je het niet kunt laten even te kijken, is dit de geschikte broodrooster voor jou: verkrijgbaar in Keizerrood, Amandelwit, Onyx zwart of Contour Zilver. Druk op Annuleren wanneer het roosteren voltooid is. De ruime sleuven zijn geschikt voor grof brood en gebak, en er is ook een bagelfunctie.

Red toaster long slot 4 slice

Je keus maken: de opties in één oogopslag

Wil je graag een royale broodrooster met lange sleuven? Je kunt ze hieronder vergelijken.

BROODROOSTER LANGE SLEUF - DESIGN 5KMT3115 BROODROOSTER 2 LANGE SLEUVEN - DESIGN 5KMT5115
€ 139,00 € 159,00
NU KOPEN NU KOPEN
Materiaal van de behuizing Kunststof Kunststof
Aantal sleuven 1 2
Type bediening Handmatig Handmatig
Sleuflengte 26 cm 26 cm
Sleufbreedte 3,8 mm 3,8 mm
Hoogtehendel Ja Ja
Bruiningsinstellingen 5 5
Ontdooifunctie Ja Ja
Bagelfunctie Ja Ja
Warmhoudfunctie Nee Nee
Opwarmfunctie Ja Ja
Functie ‘iets langer’ Ja Ja

Handig sandwichrekje en broodjeswarmer

Heb je trek in een heerlijke tosti als lunch of een snack voor 's avonds? Het optionele KitchenAid sandwichrekje kan worden gebruikt met al onze broodroosters. Het is gemaakt van roestvrij staal en houdt de sandwich vast om morsen te voorkomen. Geniet van een caféstijl tosti wanneer je maar zin hebt. Onze broodjeswarmer is ook een optie, geschikt om bolletjes en broodjes voorzichtig aan de bovenkant op te warmen.

Sandwich rack with slice of bread

Je ontbijt in stijl gemaakt

Begin de dag in stijl. Waarom zou je genoegen nemen met alleen een broodrooster? Kies ook voor een waterkoker die meer kan.

DOE INSPIRATIE OP
Black kettle with tea and pancakes
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.