Voor al je bereidingen

Elke ontdekking is tegelijkertijd een mijlpaal en een eerste stap. Elke vondst spoort mensen aan om nog meer nieuwe dingen te ontdekken en wordt de drijfveer om vooruit te gaan. Zo zitten mensen in elkaar. Elke nieuwe ontdekking sterkt onze wens om de wereld rondom ons nog beter te kennen en onze eigen creatieve bijdrage te leveren. Creëren is de bewuste wens om deel uit te maken van een wereld die we steeds beter willen kennen. Wees jezelf. Wees een mens. Ontdek. Creëer.

Accessoires voor pasta

Hoe eenvoudig het recept ook is, de beste pasta is de pasta die je zelf maakt. Ontdek alle accessoires voor verse pasta van KitchenAid.

Accessoires voor vlees

Creëer nieuwe vleesgerechten met deze accessoires om te malen, te hakken en te vullen.

Accessoires voor al je bereidingen

Kook thuis als een echte chef. Probeer ontelbare snijtechnieken uit. Ontdek de accessoires die je bij al je bereidingen kunnen helpen.

Maximum sap met het slowjuicer/sapper accessoire

Kweek gezonde gewoonten! Maak een citruspers van je mixer/keukenrobot en verwen jezelf elke dag met vers sap.

Graanmolen

Wil je graag bakken als een echte bakker? Ontdek de graanmolen waarmee je thuis zelf meel maakt van allerlei graansoorten: voor de onvergetelijke smaak van vroeger.

Roomijsmaker

Sorbets, roomijs, semifreddi: verwen je gasten met een vers gemaakt onverwacht toetje! Met de roomijsmaker doe je dat in een handomdraai.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.