ONTPLOOI JE CULINAIRE CREATIVITEIT

KITCHENAID BAKGEREI EN KOOKGEREI
ONTPLOOI JE CULINAIRE CREATIVITEIT

BAKE AND COOK LIKE A PROF WITH KITCHENAID

Er is niets dat meer voldoening geeft dan de heerlijke aroma's die in de keuken hangen wanneer je zelf zorgvuldig een maaltijd bereidt – behalve dan misschien de enthousiaste en verheugde opmerkingen van je gasten die niet kunnen wachten om aan te vallen.

KitchenAid gaat verder dan alleen kleine huishoudelijke toestellen: met zijn nieuwe niet-elektrische assortiment brengt het merk 95 jaar ervaring bij elkaar in een reeks bak- en kookgerei van verschillende materialen, ontworpen om jouw creativiteit in de keuken te ontplooien.

De duurzame gietijzeren productlijn geniet een hoogwaardige kwaliteit en is veelzijdig genoeg om meteen van de diepvriezer naar de oven naar het fornuis te gaan en op tafel gezet te worden. Of je nu een sappig gebraad, een zelfgebakken brood of een groentestoofpotje bereidt, de gietijzeren pan verdeelt de warmte altijd gelijkmatig en neemt de warmte ook goed op, wat ervoor zorgt dat elk gerecht gelijkmatig gekookt, gebraden of gestoofd wordt. Wanneer je hem eenvoudigweg omdraait, is het nieuwe revolutionaire gietijzeren deksel tegelijk ook een grillplaat waarop je heerlijke visgerechten, delicaat vlees of knapperige groenten kunt bereiden.

Het krasvrije in elkaar passende keramisch bakgerei is geschikt voor de diepvriezer en de microgolfoven en absorbeert geen smaken en olie, met als resultaat de best mogelijke kookresultaten. De vierdelige bakset in keramiek is beschikbaar in Onyx Zwart, Keizerrood en Amandelwit en is ideaal voor verschillende gerechten om van te watertanden, zoals zoete en hartige taarten, lasagne, gebraad en nog veel meer! Of je nu een romantisch diner voor twee of een groot feestmaal bereidt, het keramische kookgerei bedient je altijd op je wenken.

Het bakgerei van gealuminiseerd staal is roestbestendig en heeft een antiaanbaklaag, zodat bereide gerechten gemakkelijk van de bodem loskomen. Je muffins, taartjes en cakes zijn niet meer alleen een streling voor de tong, maar ook voor het oog!

KitchenAid heeft al het kookgerei dat je zoekt dankzij het uitgebreide assortiment van onder meer aluminium, Tri-Ply en 5-Ply roestvrij staal, enTri-Ply en 5-Ply koper. Alle producten doen het uitstekend op gas, elektrische vuren en inductieplaten. De basis blijft gegarandeerd vlak, in tegenstelling tot traditioneel aluminium, dat na verloop van tijd van vorm kan veranderen. De gevarieerde reeks potten en pannen in verschillende maten stimuleert zowel ambitieuze beginners als meester-koks om hun culinaire creativiteit de vrije loop te laten.

Met deze nieuwe uitbreiding van het betrouwbare en robuuste merk KitchenAid kunnen kookliefhebbers over de hele wereld hun culinaire dromen waarmaken.

De producten omvatten onder andere:

KitchenAid gietijzeren kookpan Kleuren: Keizerrood, Onyx Zwart en Amandelwit

KitchenAid gietijzeren grill en paninipers Kleuren: Keizerrood, Onyx Zwart en Amandelwit

KitchenAid 4-delige in elkaar passende bakset in keramiek Vier onderdelen: 0,49 L, 0,9 L, 1,8 L en 3,3 L die in elkaar passen voor eenvoudige opberging.
Kleuren: Keizerrood, Onyx Zwart en Amandelwit

KitchenAid productlijn van bakgerei met antiaanbaklaag:

 • Taartvorm 23 cm
 • Vierkante cakevorm 20 cm x 20 cm x 5 cm
 • Lange broodvorm 31 cm x 10 cm x 6 cm
 • Ronde cakevorm 23 cm x 5 cm
 • Broodvorm 23 cm x 13 cm x 8 cm
 • Ovenpan 33 cm x 5 cm
 • Pizzavorm dunne korst 30 cm
 • Springvorm 23 cm
 • Set van 2 bakplaten voor koekjes (24 cm x 33 cm x 2,5 cm en 33 cm x 46 cm x 2,5 cm)
 • Bakplaat 28 cm x 41 cm
 • Set van 2 muffinvormen voor 6 muffins
 • Set van 2 donutvormen voor 6 minidonuts
 • Minitaartvorm met losse bodem

Productlijn gekleurd aluminium Kleuren: Keizerrood, Onyx Zwart

ProductlijnTri-Ply roestvrij staal

Productlijn Tri-Ply koper

Productlijn koperen kern en 5-Ply roestvrij staal

Productlijn 7-Ply roestvrij staal


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.