Essentie van het merk

Al bijna een eeuw lang staan KitchenAid en haar producten voor de perfecte combinatie van professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design.

Professionele prestaties

KitchenAid heeft bij het ontwikkelen van zijn producten altijd vertrouwd op de beroepswereld voor advies, inzichten en suggesties. Daarom en omwille van de kwalitatief hoogstaande productie is het merk zo uniek dat de producten uw culinaire passie met bewezen prestaties zullen aanwakkeren. Of u nu een beginnende kok bent of al aardig op weg bent om een expert te worden, KitchenAid is uw ideale partner: alle apparaten zijn geïnspireerd, ontworpen en ontwikkelend in samenwerking met professionele chefs. De uitkomst van deze langdurige relatie is een assortiment producten waarvan de technologieën en materialen garant staan voor uitstekende professionele resultaten. Dit betekent kwalitatief hoogstaande, stijlvolle en optimaal presterende apparaten, en meer opties voor uw menu's en het interieur van uw keuken. Iedereen die de ware betekenis kent van “serieus over eten” zijn, is nu in staat professionele resultaten te behalen dankzij de manier waarop de producten van KitchenAid worden gemaakt.

Ambachtelijke kwaliteit

Gezichtsvermogen en tastzin zijn de eerste zintuigen die een rol spelen bij de KitchenAid ervaring. Alle apparaten van KitchenAid zijn namelijk synoniem met fijn vakmanschap, duurzaamheid, gesofisticeerde materialen, stevigheid en nauwkeurige aandacht voor detail. Roestvrij staal bezorgt uw ogen en handen een gevoel van duurzaamheid en ongeëvenaard kwaliteit. Al deze elementen worden harmonieus gecombineerd met nauwkeurige designdetails en zorg, zowel bij de grote als de kleine apparaten.

Iconisch design

Het hele assortiment kleine huishoudapparaten, grote apparaten en keukentoebehoren heeft zich altijd onderscheiden dankzij het tijdloze, aparte en krachtige design dat elke keuken karakter geeft, geïnspireerd op de iconische mixer/keukenrobot. Het staat buiten kijf dat fijn vakmanschap, duurzaamheid, stevigheid, kwaliteitsmaterialen en een zorgvuldige aandacht voor detail altijd de basis vormden en zullen blijven vormen van alle kleine en grote apparaten van KitchenAid, of het nu om vrijstaande of ingebouwde modellen gaat.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.