Ingrediënten
Stap 1
Maak eerst de paarse smoothie: doe bevroren açaípuree, bevroren bosbessen, amandelmelk en agavesiroop in de kan van een blender. Schakel de stand voor ijsdrankjes in en laat draaien. Vul twee glazen voor de helft met de smoothie.
Stap 2
Maak vervolgens de gele smoothie: doe het bevroren exotische fruit, zoals ananas, mango of meloen in de kan van de blender. Voeg kokoswater en citroensap toe. Schakel de stand voor ijsdrankjes in en laat draaien. Vul de bovenste helft van de glazen met de gele smoothie.
Stap 3
Serveer direct.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Maak eerst de paarse smoothie: doe bevroren açaípuree, bevroren bosbessen, amandelmelk en agavesiroop in de kan van een blender. Schakel de stand voor ijsdrankjes in en laat draaien. Vul twee glazen voor de helft met de smoothie.
Stap 2
Maak vervolgens de gele smoothie: doe het bevroren exotische fruit, zoals ananas, mango of meloen in de kan van de blender. Voeg kokoswater en citroensap toe. Schakel de stand voor ijsdrankjes in en laat draaien. Vul de bovenste helft van de glazen met de gele smoothie.
Stap 3
Serveer direct.