Vorige bladzijde
Snel & Gemakkelijk

Aioli

Aioli, de wereldberoemde Spaanse saus, gaat perfect samen met calamares, patatas bravas of brood.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

6

Ingrediënten

7

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

10'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 0,7 groteeidooiers
  • 83,3 mlolijfolie
  • 0,7 theelepelfijngehakte knoflook
  • 1/3citroen
  • Snufjezout
  • Snufjepeper
  • 1,3 groteeidooiers
  • 166,7 mlolijfolie
  • 1,3 theelepelfijngehakte knoflook
  • 2/3citroen
  • Snufjezout
  • Snufjepeper
  • 2 groteeidooiers
  • 250 mlolijfolie
  • 2 theelepelfijngehakte knoflook
  • 1citroen
  • Snufjezout
  • Snufjepeper
Maak het nu
  • Stap 1

    Giet de eidooiers en het sap van één citroen in de kan van een foodprocessor.

  • Stap 2

    Voeg peper en zout toe.

  • Stap 3

    Begin met mengen op snelheid 2.

  • Stap 4

    Giet de olijfolie er langzaam bij in een zeer dunne en stabiele straal totdat er een romige saus ontstaat.

  • Stap 5

    Meng tot de textuur van het mengsel lijkt op die van romige en gladde mayonaise.

  • Stap 6

    Voeg de fijngehakte knoflook toe en meng nog eens 10 seconden.

  • Stap 7

    Heerlijk met gebakken inktvisringen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Aioli

Stap 1

Giet de eidooiers en het sap van één citroen in de kan van een foodprocessor.

Stap 2

Voeg peper en zout toe.

Stap 3

Begin met mengen op snelheid 2.

Stap 4

Giet de olijfolie er langzaam bij in een zeer dunne en stabiele straal totdat er een romige saus ontstaat.

Stap 5

Meng tot de textuur van het mengsel lijkt op die van romige en gladde mayonaise.

Stap 6

Voeg de fijngehakte knoflook toe en meng nog eens 10 seconden.

Stap 7

Heerlijk met gebakken inktvisringen.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.