Vorige bladzijde
Kinderen & Gezin

Chocolade- en muntpudding

Doe de melk, ahornsiroop, amandelboter, het pepermuntextract en het zout in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender, sluit het deksel en pureer 5 tot 10 seconden op snelheid 4 om goed te mengen.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

8

Ingrediënten

7

Stappen

Ingrediënten

  • 120 mlongezoete amandelmelk
  • 180 mlpure ahornsiroop of meer naar smaak
  • 52 grauw cacaopoeder of ongezoet cacaopoeder
  • 33 gromige amandelboter
  • ¼theelepel pepermuntextract of meer naar smaak
  • Een snufjezeezout
  • 4middelgrote avocado's, ontpit en geschild
  • 30 ggepelde hennepzaadjes of 35 g gepelde en geschaafde amandelen om te serveren
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe de melk, ahornsiroop, amandelboter, het pepermuntextract en het zout in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender, sluit het deksel en pureer 5 tot 10 seconden op snelheid 4 om goed te mengen.

  • Stap 2

    Voeg de avocado's toe, sluit het deksel, verwijder de dop uit het deksel en steek er de stamper in.

  • Stap 3

    Houd de stamper stevig vast en pureer 30 seconden op een snelheid van 11 tot 20. Begeleid de ingrediënten tussen de messen totdat het mengsel glad en romig is.

  • Stap 4

    Schep in vier dessertschaaltjes of cocktailglazen en laat een uur of twee koud worden in de vriezer.

  • Stap 5

    Serveer met hennepzaadjes of gepelde amandelen.

  • Stap 6

    U kunt het pepermuntextract weglaten en alleen chocoladepudding maken.

  • Opmerkingen bij de bereiding

    U kunt het pepermuntextract ook vervangen door 1 1/2 theelepel kaneelpoeder of 1/8 theelepel rode pepervlokken. U kunt ook de amandelboter door 1/3 tot 1/2 kop romige pindakaas. Als u dit doet, moet u 1 tot 2 lepels ahornsiroop toevoegen. Omdat de avocado's oxideren, behoudt dit recept slechts 3 tot 4 uur zijn optimale smaak.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Open lasagne met geroosterde groenten en kruidenricotta

Verwarm de oven voor op 220°C/gasstand 7. Leg de pastavellen op een bebloemd werkvlak en snij ze uit...

  • 30' Voorbereiding
  • 20' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk...

  • 10' Voorbereiding

Mini-courgettequiche

Verwam de Twelix Artisan oven op 180°C/gasstand 4.

  • 60' Voorbereiding

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor heerlijke kookinspiratie, handige tips en aanlokkelijke aanbiedingen van KitchenAid.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:


a) Ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde marketingberichten met betrekking tot KitchenAid en andere merken van Whirlpool Corporation.



b) Met betrekking tot de garantieservices voor mijn Grote huishoudapparaten-toestel zou ik graag gecontacteerd worden door Domestic & General Insurance PLC.

Chocolade- en muntpudding

Stap 1

Doe de melk, ahornsiroop, amandelboter, het pepermuntextract en het zout in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender, sluit het deksel en pureer 5 tot 10 seconden op snelheid 4 om goed te mengen.

Stap 2

Voeg de avocado's toe, sluit het deksel, verwijder de dop uit het deksel en steek er de stamper in.

Stap 3

Houd de stamper stevig vast en pureer 30 seconden op een snelheid van 11 tot 20. Begeleid de ingrediënten tussen de messen totdat het mengsel glad en romig is.

Stap 4

Schep in vier dessertschaaltjes of cocktailglazen en laat een uur of twee koud worden in de vriezer.

Stap 5

Serveer met hennepzaadjes of gepelde amandelen.

Stap 6

U kunt het pepermuntextract weglaten en alleen chocoladepudding maken.

Opmerkingen bij de bereiding

U kunt het pepermuntextract ook vervangen door 1 1/2 theelepel kaneelpoeder of 1/8 theelepel rode pepervlokken. U kunt ook de amandelboter door 1/3 tot 1/2 kop romige pindakaas. Als u dit doet, moet u 1 tot 2 lepels ahornsiroop toevoegen. Omdat de avocado's oxideren, behoudt dit recept slechts 3 tot 4 uur zijn optimale smaak.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.