Vorige bladzijde
Uit de keukenkast

Chocoladecake zonder meel

De lekkerste chocoladecake die je ooit zult eten.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

4

Ingrediënten

5

Stappen

Tijd

20'

Voorbereiding

50'

Koken

70'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 28 gboter
  • 75 gpure chocoladedruppels
  • 50 gbasterdsuiker
  • 2eieren, gesplitst
  • 57 gboter
  • 150 gpure chocoladedruppels
  • 100 gbasterdsuiker
  • 4eieren, gesplitst
  • 85 gboter
  • 225 gpure chocoladedruppels
  • 150 gbasterdsuiker
  • 6eieren, gesplitst
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe de chocolade en boter in een kom, zet deze in de magnetron en laat het in 30 seconden smelten. Laat het licht afkoelen.

  • Stap 2

    Scheid de eieren. Voeg de eidooiers toe aan het chocolademengsel en mix alles goed door elkaar.

  • Stap 3

    Doe de eiwitten in de kom van de mixer/keukenrobot. Bevestig de draadgarde en mix op snelheid 10 totdat er zachte pieken ontstaan. Voeg geleidelijk suiker toe en mix totdat er stijve pieken ontstaan.

  • Stap 4

    Vouw het chocolademengsel voorzichtig door de eiwitten. Giet het mengsel in een licht ingevet cakeblik van 24 cm doorsnee.

  • Stap 5

    Bak 50 minuten in een voorverwarmde oven van 135 °C. Laat afkoelen in geopende oven. Haal de cake pas uit het blik wanneer deze helemaal is afgekoeld.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Chocoladecake zonder meel

Stap 1

Doe de chocolade en boter in een kom, zet deze in de magnetron en laat het in 30 seconden smelten. Laat het licht afkoelen.

Stap 2

Scheid de eieren. Voeg de eidooiers toe aan het chocolademengsel en mix alles goed door elkaar.

Stap 3

Doe de eiwitten in de kom van de mixer/keukenrobot. Bevestig de draadgarde en mix op snelheid 10 totdat er zachte pieken ontstaan. Voeg geleidelijk suiker toe en mix totdat er stijve pieken ontstaan.

Stap 4

Vouw het chocolademengsel voorzichtig door de eiwitten. Giet het mengsel in een licht ingevet cakeblik van 24 cm doorsnee.

Stap 5

Bak 50 minuten in een voorverwarmde oven van 135 °C. Laat afkoelen in geopende oven. Haal de cake pas uit het blik wanneer deze helemaal is afgekoeld.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.