Skip the navigation

Chocoladepudding met chiazaad

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Chocolate chia pudding

Eenvoudig, romig en heerlijk dessert.

Duration
Totaal5min
Voorbereiden5min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

60 g

chiazaad

250 ml

amandelmelk

25 ml

ahornsiroop

1/2 theelepel

vanille-extract

1 eetlepel (+ extra voor het serveren)

pindakaas

1/8 theelepel

zout

2 eetlepel

cacaopoeder

Stap voor stap

  1. Doe het chiazaad in de kan van de KitchenAid K400 blender. Mix op snelheid 5 gedurende 10 seconden tot de zaden zijn vermalen tot poeder.

  2. Voeg de amandelmelk, de ahornsiroop, het vanille-extract, de pindakaas, het zout en het cacaopoeder toe.

  3. Mix op snelheid 5 gedurende 1 minuut tot de pudding glad is. Serveer direct of laat het geheel 2 uur in de koelkast staan.