Chutney met munt en koriander
Hulpmiddelen
Ingrediënten
Serveren
120 ml
gefilterd water
56 g
stevig aangedrukte, verse korianderblaadjes (2 flinke bussels)
28 g
stevig aangedrukte muntblaadjes (1 grote of 1 kleine bussel)
35 g
rauwe, ongezouten cashewnoten
2 eetlepels
vers lime-sap of meer naar smaak
2 eetlepels
lepels fijngehakte rode ui (1 dunne plak)
2 theelepels
fijngehakte verse gember of meer naar smaak
1 theelepel
appelazijn
1 theelepel
zeezout
1/2 theelepel
kurkuma
1 klein
groen chili-pepertje (in reepjes gesneden en zonder de zaadjes), of meer naar smaak
2 middelgrote
knoflooktenen
Stap voor stap
Doe alle ingrediënten in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender.
Sluit het deksel, verwijder de dop uit het deksel en steek er de stamper in.
Zet het toestel op snelheid 9 of 10 en gebruik de stamper om 30 tot 60 seconden tot een glad en romig mengsel te pureren.
Besprenkel met lime-sap, gember en chili naar smaak.