Skip the navigation

Chutney met munt en koriander

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Mint Cilantro Chutney

Duration
Totaal0min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

120 ml

gefilterd water

56 g

stevig aangedrukte, verse korianderblaadjes (2 flinke bussels)

28 g

stevig aangedrukte muntblaadjes (1 grote of 1 kleine bussel)

35 g

rauwe, ongezouten cashewnoten

2 eetlepels

vers lime-sap of meer naar smaak

2 eetlepels

lepels fijngehakte rode ui (1 dunne plak)

2 theelepels

fijngehakte verse gember of meer naar smaak

1 theelepel

appelazijn

1 theelepel

zeezout

1/2 theelepel

kurkuma

1 klein

groen chili-pepertje (in reepjes gesneden en zonder de zaadjes), of meer naar smaak

2 middelgrote

knoflooktenen

Stap voor stap

  1. Doe alle ingrediënten in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender.


  2. Sluit het deksel, verwijder de dop uit het deksel en steek er de stamper in.


  3. Zet het toestel op snelheid 9 of 10 en gebruik de stamper om 30 tot 60 seconden tot een glad en romig mengsel te pureren.


  4. Besprenkel met lime-sap, gember en chili naar smaak.