Vorige bladzijde

Crostini met chocoladetapenade

Tapenade is een Provençaalse olijvenpasta met kappers en ansjovis. In dit recept worden deze vervangen door pure chocolade.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

1

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

0'

Koken

10'

Totaal

Ingrediënten

  • 60 gpure chocolade (70%)
  • 300 gontpitte zwarte olijven
  • 1takje tijm
  • 5 elolijfolie
  • 24sneetjes stokbrood
  • 100 ggerijpte geitenkaas
  • -zwarte peper
Maak het nu
  • Step 1

    Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk de olijfolie en gesmolten chocolade onder de olijvenpuree tot een smeerbare pasta ontstaat. Kruid met peper en schep de tapenade in een kom. Dek af en zet koel weg. Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten krokant en verdeel er de tapenade over. Verkruimel er de geitenkaas over en serveer meteen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Open lasagne met geroosterde groenten en kruidenricotta

Door de tomatensaus te vervangen door frisse kerstomaatjes en de lasagne niet in de oven te gratineren,...

  • 30' Voorbereiding
  • 20' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Tapenade is een Provençaalse olijvenpasta met kappers en ansjovis. In dit recept worden deze vervangen...

  • 10' Voorbereiding
  • 0' Koken

Mini-courgettequiche

Quiches zijn hartige pasteitjes uit korstdeeg met een vulling op basis van eieren, melk of room, met...

  • 60' Voorbereiding
  • 0' Koken

Koken is een reis
Uw reis begint hier

  • Recepten voor elke
    gelegenheid en elke stemming

  • Haal het meeste uit uw
    keukengerei met exclusieve recepten

  • Laat u inspireren

Registreren

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor heerlijke kookinspiratie, handige tips en aanlokkelijke aanbiedingen van KitchenAid.

INSCHRIJVEN
Privacy*

Crostini met chocoladetapenade

Step 1

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk de olijfolie en gesmolten chocolade onder de olijvenpuree tot een smeerbare pasta ontstaat. Kruid met peper en schep de tapenade in een kom. Dek af en zet koel weg. Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten krokant en verdeel er de tapenade over. Verkruimel er de geitenkaas over en serveer meteen.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.