Skip the navigation

Frambozencheesecake

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - RASPBERRY CHEESECAKE

New York style romige cheesecake met een fruitige twist.

Duration
Totaal55min
Voorbereiden10min
Koken45min

Hulpmiddelen

HandMixerHandMixer

Ingrediënten

Serveren

250 g

biscoffkoekjes

80 g

gesmolten boter

600 g

roomkaas

150 g

basterdsuiker

150 g

zure room

2

eieren

100 ml

frambozencoulis

Stap voor stap

  1. Maak kleine kruimels van de koekjes en voeg de gesmolten boter toe. Meng grondig met een lepel.

  2. Doe het koekjesmengsel in een ingevette springvorm met een glas of maatbeker.

  3. Bak de bodem 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.

  4. Doe de roomkaas en suiker in een kom en meng met de draadloze handmixer.

  5. Voeg de zure room en eieren toe en mix goed. Giet het beslag op de voorgebakken bodem.

  6. Voeg met een kleine lepel wat frambozencoulis toe aan de cheesecakevulling en gebruik een lange spies om de coulis over het cakeoppervlak uit te strijken.

  7. Bak 45 minuten in een voorverwarmde oven van 160 °C.