Vorige bladzijde
Kinderen & Gezin

Glutenvrije pannenkoeken

Doe de melk, olie, ahornsiroop, het vanille-extract en de eieren in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

9

Ingrediënten

11

Stappen

Ingrediënten

  • 120 mlongezoete amandelmelk
  • 2lepels druivenpitolie of meer voor de bereiding
  • 2lepels pure ahornsiroop
  • 1lepel natuurlijk vanille-extract
  • 2middelgrote eieren
  • 175 gglutenvrij meel
  • 1theelepel glutenvrij bakpoeder
  • 1theelepel zuiveringszout
  • ¼theelepel zeezout
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe de melk, olie, ahornsiroop, het vanille-extract en de eieren in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender.

  • Stap 2

    Sluit het deksel en pureer 5 seconden op snelheid 3, alleen om alles te mengen. Voeg het meel, bakpoeder, zuiveringszout en zout toe en pureer 5 seconden op snelheid 3 totdat alles goed gemengd is.

  • Stap 3

    Verwijder de dop uit het deksel, steek de stamper erin en schraap via de opening het meel van de wanden om het toe te voegen aan de rest van het mengsel. Pureer nog 3 tot 5 seconden totdat er geen klonters meer zijn.

  • Stap 4

    (Niet te lang pureren.)

  • Stap 5

    Laat het beslag 5 minuten rusten voordat u het gebruikt.

  • Stap 6

    Warm in een kleine bakpan op een middelmatig vuur 1/2 theelepel druivenpitolie op en giet er dan 80 ml pannenkoekbeslag in.

  • Stap 7

    Verdeel het gelijkmatig over de bodem van de pan.

  • Stap 8

    Bak ongeveer 3 minuten totdat er zich luchtbellen vormen in de bovenkant en de randen droog gebakken zijn.

  • Stap 9

    Draai de pannenkoek met een spatel om en bak de andere kant nog 2 minuten gaar.

  • Stap 10

    Herhaal dit totdat het beslag op is.

  • Stap 11

    Serveer de pannenkoeken met ahornsiroop en garneer ze met verse vruchten, geraspte kokos, gehakte nootjes enzovoort.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Open lasagne met geroosterde groenten en kruidenricotta

Verwarm de oven voor op 220°C/gasstand 7. Leg de pastavellen op een bebloemd werkvlak en snij ze uit...

  • 30' Voorbereiding
  • 20' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk...

  • 10' Voorbereiding

Mini-courgettequiche

Verwam de Twelix Artisan oven op 180°C/gasstand 4.

  • 60' Voorbereiding

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor heerlijke kookinspiratie, handige tips en aanlokkelijke aanbiedingen van KitchenAid.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:


a) Ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde marketingberichten met betrekking tot KitchenAid en andere merken van Whirlpool Corporation.



b) Met betrekking tot de garantieservices voor mijn Grote huishoudapparaten-toestel zou ik graag gecontacteerd worden door Domestic & General Insurance PLC.

Glutenvrije pannenkoeken

Stap 1

Doe de melk, olie, ahornsiroop, het vanille-extract en de eieren in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender.

Stap 2

Sluit het deksel en pureer 5 seconden op snelheid 3, alleen om alles te mengen. Voeg het meel, bakpoeder, zuiveringszout en zout toe en pureer 5 seconden op snelheid 3 totdat alles goed gemengd is.

Stap 3

Verwijder de dop uit het deksel, steek de stamper erin en schraap via de opening het meel van de wanden om het toe te voegen aan de rest van het mengsel. Pureer nog 3 tot 5 seconden totdat er geen klonters meer zijn.

Stap 4

(Niet te lang pureren.)

Stap 5

Laat het beslag 5 minuten rusten voordat u het gebruikt.

Stap 6

Warm in een kleine bakpan op een middelmatig vuur 1/2 theelepel druivenpitolie op en giet er dan 80 ml pannenkoekbeslag in.

Stap 7

Verdeel het gelijkmatig over de bodem van de pan.

Stap 8

Bak ongeveer 3 minuten totdat er zich luchtbellen vormen in de bovenkant en de randen droog gebakken zijn.

Stap 9

Draai de pannenkoek met een spatel om en bak de andere kant nog 2 minuten gaar.

Stap 10

Herhaal dit totdat het beslag op is.

Stap 11

Serveer de pannenkoeken met ahornsiroop en garneer ze met verse vruchten, geraspte kokos, gehakte nootjes enzovoort.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.