Vorige bladzijde
Uit de keukenkast

GYOZA MET GROENTEN

Gestoomde hartige smaakbommetjes die de perfecte snack of het perfecte voorgerecht zijn op elk feestje.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

9

Ingrediënten

9

Stappen

Tijd

15'

Voorbereiding

8'

Koken

23'

Totaal

Ingrediënten

  • 1sjalot
  • 250 gpaddenstoelenmix
  • 30 mlsesamolie
  • 30 mlsojasaus
  • 2lente-uien
  • 16wontonvellen
  • 100 gsesamzaadjes
  • om te bakkenneutrale olie
  • voor het stomenwater
Maak het nu
  • Stap 0

    Dit recept is voor 16 dumplings.

  • Stap 1

    Schil en snipper de sjalot grof. Voeg het toe aan de kom van de draadloze hakmolen.

  • Stap 2

    Scheur de paddenstoelen doormidden en voeg ze toe aan de kom van de draadloze hakmolen.

  • Stap 3

    Schuif de snelheidsregelaar naar stand 2 en druk op de pulse/aan-knop om de groenten grof te hakken.

  • Stap 4

    Verhit de sesamolie en bak de paddenstoelen gedurende 8 minuten.

  • Stap 5

    Roer de sojasaus en de gehakte lente-ui erdoor. Kook tot bijna al het water verdampt is. Laat het afkoelen.

  • Stap 6

    Maak de rand van het wontonvel vochtig en doe een eetlepel van de paddenstoelvulling in het midden van het deeg. Druk of vouw de dumpling dicht.

  • Stap 7

    Dompel de onderkant van de dumpling in water en vervolgens in de sesamzaadjes.

  • Stap 8

    Verhit wat olie in een koekenpan en bak de dumplings tot de sesamzaadjes goudbruin zijn. Voeg het water toe (let op voor spatten) en doe het deksel op de koekenpan. Laat het gedurende 8 minuten stomen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

GYOZA MET GROENTEN

Stap 0

Dit recept is voor 16 dumplings.

Stap 1

Schil en snipper de sjalot grof. Voeg het toe aan de kom van de draadloze hakmolen.

Stap 2

Scheur de paddenstoelen doormidden en voeg ze toe aan de kom van de draadloze hakmolen.

Stap 3

Schuif de snelheidsregelaar naar stand 2 en druk op de pulse/aan-knop om de groenten grof te hakken.

Stap 4

Verhit de sesamolie en bak de paddenstoelen gedurende 8 minuten.

Stap 5

Roer de sojasaus en de gehakte lente-ui erdoor. Kook tot bijna al het water verdampt is. Laat het afkoelen.

Stap 6

Maak de rand van het wontonvel vochtig en doe een eetlepel van de paddenstoelvulling in het midden van het deeg. Druk of vouw de dumpling dicht.

Stap 7

Dompel de onderkant van de dumpling in water en vervolgens in de sesamzaadjes.

Stap 8

Verhit wat olie in een koekenpan en bak de dumplings tot de sesamzaadjes goudbruin zijn. Voeg het water toe (let op voor spatten) en doe het deksel op de koekenpan. Laat het gedurende 8 minuten stomen.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.