Stap 1
Breek het oud brood in grote stukken en doe deze in de foodprocessor.
Stap 2
Pulseer het brood tot je fijne kruimels hebt. Voeg het zout, paprikapoeder, gedroogde uienpoeder en gedroogde knoflookpoeder toe en puls nog 3 keer kort. Doe de kruimels in een ondiepe schaal.
Stap 3
Doe de bloem in een aparte ondiepe schaal.
Stap 4
Doe de geklopte eieren in een derde ondiepe schaal.
Stap 5
Haal de vis eerst door de bloem, zodat deze een klein laagje krijgt. Dompel de vis daarna in de schaal met geklopte eieren. Haal de vis tot slot door de kruimels.
Stap 6
Giet de gesmolten boter in een ovenschaal. Voeg de vis toe. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 170 °C.
Stap 7
Draai de vis om en bak nog 5 minuten totdat de buitenkant knapperig en de vis gaar is.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Breek het oud brood in grote stukken en doe deze in de foodprocessor.
Stap 2
Pulseer het brood tot je fijne kruimels hebt. Voeg het zout, paprikapoeder, gedroogde uienpoeder en gedroogde knoflookpoeder toe en puls nog 3 keer kort. Doe de kruimels in een ondiepe schaal.
Stap 3
Doe de bloem in een aparte ondiepe schaal.
Stap 4
Doe de geklopte eieren in een derde ondiepe schaal.
Stap 5
Haal de vis eerst door de bloem, zodat deze een klein laagje krijgt. Dompel de vis daarna in de schaal met geklopte eieren. Haal de vis tot slot door de kruimels.
Stap 6
Giet de gesmolten boter in een ovenschaal. Voeg de vis toe. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 170 °C.
Stap 7
Draai de vis om en bak nog 5 minuten totdat de buitenkant knapperig en de vis gaar is.