Vorige bladzijde
Snel & Gemakkelijk

Knapperige vis uit de oven

Een eenvoudige maaltijd waar je hele gezin gek op zal zijn.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

9

Ingrediënten

7

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

25'

Koken

35'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 1,5 sneeoud brood
  • 1/2 theelepelfijn zeezout
  • 1 theelepelpaprikapoeder
  • 1/4 theelepelgedroogd uienpoeder
  • 1/4 theelepelgedroogde knoflookpoeder
  • 60 gbloem
  • 1 groteeieren, losgeklopt
  • 225 gdikke, witte visfilet, in 4 stukken gesneden
  • 1,5 eetlepelgesmolten boter
  • 3 sneeënoud brood
  • 1 theelepelfijn zeezout
  • 2 theelepelspaprikapoeder
  • 1/2 theelepelgedroogd uienpoeder
  • 1/2 theelepelgedroogde knoflookpoeder
  • 120 gbloem
  • 2 groteeieren, losgeklopt
  • 450 gdikke, witte visfilet, in 8 stukken gesneden
  • 3 eetlepelsgesmolten boter
  • 4,5 sneeoud brood
  • 1,5 theelepelfijn zeezout
  • 3 theelepelspaprikapoeder
  • 3/4 theelepelgedroogd uienpoeder
  • 3/4 theelepelgedroogde knoflookpoeder
  • 180 gbloem
  • 3 groteeieren, losgeklopt
  • 675 gdikke, witte visfilet, in 12 stukken gesneden
  • 4,5 eetlepelgesmolten boter
Maak het nu
  • Stap 1

    Breek het oud brood in grote stukken en doe deze in de foodprocessor.

  • Stap 2

    Pulseer het brood tot je fijne kruimels hebt. Voeg het zout, paprikapoeder, gedroogde uienpoeder en gedroogde knoflookpoeder toe en puls nog 3 keer kort. Doe de kruimels in een ondiepe schaal.

  • Stap 3

    Doe de bloem in een aparte ondiepe schaal.

  • Stap 4

    Doe de geklopte eieren in een derde ondiepe schaal.

  • Stap 5

    Haal de vis eerst door de bloem, zodat deze een klein laagje krijgt. Dompel de vis daarna in de schaal met geklopte eieren. Haal de vis tot slot door de kruimels.

  • Stap 6

    Giet de gesmolten boter in een ovenschaal. Voeg de vis toe. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 170 °C.

  • Stap 7

    Draai de vis om en bak nog 5 minuten totdat de buitenkant knapperig en de vis gaar is.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Knapperige vis uit de oven

Stap 1

Breek het oud brood in grote stukken en doe deze in de foodprocessor.

Stap 2

Pulseer het brood tot je fijne kruimels hebt. Voeg het zout, paprikapoeder, gedroogde uienpoeder en gedroogde knoflookpoeder toe en puls nog 3 keer kort. Doe de kruimels in een ondiepe schaal.

Stap 3

Doe de bloem in een aparte ondiepe schaal.

Stap 4

Doe de geklopte eieren in een derde ondiepe schaal.

Stap 5

Haal de vis eerst door de bloem, zodat deze een klein laagje krijgt. Dompel de vis daarna in de schaal met geklopte eieren. Haal de vis tot slot door de kruimels.

Stap 6

Giet de gesmolten boter in een ovenschaal. Voeg de vis toe. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 170 °C.

Stap 7

Draai de vis om en bak nog 5 minuten totdat de buitenkant knapperig en de vis gaar is.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.