Benodigdheden

Details

8

Ingrediënten

10

Stappen

Tijd

30'

Voorbereiding

8'

Koken

38'

Totaal

Ingrediënten

  • 250 gbloem
  • 3eieren
  • 1 eetlepelolijfolie
  • 2 theelepelszout
  • 200 ggekookte groene linzen
  • 2ui
  • 1/2courgette
  • 1 theelepelzwarte peper, grof gemalen
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe de eieren, bloem, zout en olijfolie in de kom van de mixer/keukenrobot met de deegspatel. Meng gedurende 4 minuten op snelheid 1 tot zich een soepel pastadeeg vormt. Zet dit 1 uur in de koelkast.

  • Stap 2

    Bevestig de foodprocessor met de snijroosterschijf op de mixer/keukenrobot en snijd de courgette en ui.

  • Stap 3

    Bak de gesneden groente 5 minuten lang in een beetje olie.

  • Stap 4

    Meng de gekookte linzen met de gebakken groente, zout en peper.

  • Stap 5

    Rol het deeg uit tot een lange, dunne rechthoek.

  • Stap 6

    Schep steeds een eetlepel met de vulling op het pastadeeg, met 5 cm ruimte tussen elke schep vulling.

  • Stap 7

    Gebruik een kwast om de zijkanten van het deeg nat te maken zodat de pasta aan elkaar plakt.

  • Stap 8

    Vouw elke kant van het deeg volledig over de vulling. Druk het deeg tussen elke vulling samen met een houten lepel. Gebruik vervolgens een raviolisnijder om het deeg in aparte maultaschen te snijden.

  • Stap 9

    Kook de maultaschen 8 minuten in kokend water met zout.

  • Stap 10

    Serveer met bouillon en garneer met verse kruiden.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Maultaschen

Stap 1

Doe de eieren, bloem, zout en olijfolie in de kom van de mixer/keukenrobot met de deegspatel. Meng gedurende 4 minuten op snelheid 1 tot zich een soepel pastadeeg vormt. Zet dit 1 uur in de koelkast.

Stap 2

Bevestig de foodprocessor met de snijroosterschijf op de mixer/keukenrobot en snijd de courgette en ui.

Stap 3

Bak de gesneden groente 5 minuten lang in een beetje olie.

Stap 4

Meng de gekookte linzen met de gebakken groente, zout en peper.

Stap 5

Rol het deeg uit tot een lange, dunne rechthoek.

Stap 6

Schep steeds een eetlepel met de vulling op het pastadeeg, met 5 cm ruimte tussen elke schep vulling.

Stap 7

Gebruik een kwast om de zijkanten van het deeg nat te maken zodat de pasta aan elkaar plakt.

Stap 8

Vouw elke kant van het deeg volledig over de vulling. Druk het deeg tussen elke vulling samen met een houten lepel. Gebruik vervolgens een raviolisnijder om het deeg in aparte maultaschen te snijden.

Stap 9

Kook de maultaschen 8 minuten in kokend water met zout.

Stap 10

Serveer met bouillon en garneer met verse kruiden.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.