Ingrediënten
Stap 1
Doe de eieren, bloem, zout en olijfolie in de kom van de mixer/keukenrobot met de deegspatel. Meng gedurende 4 minuten op snelheid 1 tot zich een soepel pastadeeg vormt. Zet dit 1 uur in de koelkast.
Stap 2
Bevestig de foodprocessor met de snijroosterschijf op de mixer/keukenrobot en snijd de courgette en ui.
Stap 3
Bak de gesneden groente 5 minuten lang in een beetje olie.
Stap 4
Meng de gekookte linzen met de gebakken groente, zout en peper.
Stap 5
Rol het deeg uit tot een lange, dunne rechthoek.
Stap 6
Schep steeds een eetlepel met de vulling op het pastadeeg, met 5 cm ruimte tussen elke schep vulling.
Stap 7
Gebruik een kwast om de zijkanten van het deeg nat te maken zodat de pasta aan elkaar plakt.
Stap 8
Vouw elke kant van het deeg volledig over de vulling. Druk het deeg tussen elke vulling samen met een houten lepel. Gebruik vervolgens een raviolisnijder om het deeg in aparte maultaschen te snijden.
Stap 9
Kook de maultaschen 8 minuten in kokend water met zout.
Stap 10
Serveer met bouillon en garneer met verse kruiden.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Doe de eieren, bloem, zout en olijfolie in de kom van de mixer/keukenrobot met de deegspatel. Meng gedurende 4 minuten op snelheid 1 tot zich een soepel pastadeeg vormt. Zet dit 1 uur in de koelkast.
Stap 2
Bevestig de foodprocessor met de snijroosterschijf op de mixer/keukenrobot en snijd de courgette en ui.
Stap 3
Bak de gesneden groente 5 minuten lang in een beetje olie.
Stap 4
Meng de gekookte linzen met de gebakken groente, zout en peper.
Stap 5
Rol het deeg uit tot een lange, dunne rechthoek.
Stap 6
Schep steeds een eetlepel met de vulling op het pastadeeg, met 5 cm ruimte tussen elke schep vulling.
Stap 7
Gebruik een kwast om de zijkanten van het deeg nat te maken zodat de pasta aan elkaar plakt.
Stap 8
Vouw elke kant van het deeg volledig over de vulling. Druk het deeg tussen elke vulling samen met een houten lepel. Gebruik vervolgens een raviolisnijder om het deeg in aparte maultaschen te snijden.
Stap 9
Kook de maultaschen 8 minuten in kokend water met zout.
Stap 10
Serveer met bouillon en garneer met verse kruiden.