Vier onze kleur van het jaar met deze overheerlijke bietenburgers!.
Ingrediënten
Stap 1
Bevestig de deeghaak op de KitchenAid mixer/keukenrobot. Doe alle ingrediënten behalve de eieren in de mengkom en zet op snelheid 2. Zodra de ingrediënten een plakkerig en samenhangend geheel beginnen te vormen, verhoog je de snelheid naar 4 en meng nog 3-4 minuten. Verlaag de snelheid naar Roeren, voeg de eieren toe en roer tot de eieren volledig zijn opgenomen. Zet de mixer uit, bedek de kom met plastic folie en laat het mengsel zo'n 10-15 minuten rusten.
Stap 2
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Vorm burgers van de gewenste grootte (van ongeveer 1 cm dik) en leg ze in de hete pan. Zorg dat de pan niet te vol wordt. Doe het deksel op de pan en bak de burgers 3-4 minuten. Daarna draai je ze voorzichtig om met een visspatel. Laat daarna het deksel van de pan en bak de burgers nog zo'n 3-4 minuten, of totdat ze aan beide kanten goudbruin zijn.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Bevestig de deeghaak op de KitchenAid mixer/keukenrobot. Doe alle ingrediënten behalve de eieren in de mengkom en zet op snelheid 2. Zodra de ingrediënten een plakkerig en samenhangend geheel beginnen te vormen, verhoog je de snelheid naar 4 en meng nog 3-4 minuten. Verlaag de snelheid naar Roeren, voeg de eieren toe en roer tot de eieren volledig zijn opgenomen. Zet de mixer uit, bedek de kom met plastic folie en laat het mengsel zo'n 10-15 minuten rusten.
Stap 2
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Vorm burgers van de gewenste grootte (van ongeveer 1 cm dik) en leg ze in de hete pan. Zorg dat de pan niet te vol wordt. Doe het deksel op de pan en bak de burgers 3-4 minuten. Daarna draai je ze voorzichtig om met een visspatel. Laat daarna het deksel van de pan en bak de burgers nog zo'n 3-4 minuten, of totdat ze aan beide kanten goudbruin zijn.