i
Vorige bladzijde
Zoete obsessies

Pompoentaart

Het enige recept voor pompoentaart dat je nodig hebt.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

11

Ingrediënten

6

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

45'

Koken

55'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 83,3 gpatentbloem
  • 13,3 gfijne basterdsuiker
  • 1/3 snufjezout
  • 41,7 gboter, in blokjes gesneden
  • 1/3ei
  • 75 gpompoenpuree
  • 100 mlgezoete gecondenseerde melk
  • 2/3eieren
  • 1/6 theelepelkaneel
  • 1/6 theelepelgemalen kruidnagel
  • 1/6 theelepelgemalen gember
  • 166,7 gpatentbloem
  • 26,7 gfijne basterdsuiker
  • 2/3 snufjezout
  • 83,3 gboter, in blokjes gesneden
  • 2/3ei
  • 150 gpompoenpuree
  • 200 mlgezoete gecondenseerde melk
  • 1.3eieren
  • 1/3 theelepelkaneel
  • 1/3 theelepelgemalen kruidnagel
  • 1/3 theelepelgemalen gember
  • 250 gpatentbloem
  • 40 gfijne basterdsuiker
  • Een snufjezout
  • 125 gboter, in blokjes gesneden
  • 1ei
  • 225 gpompoenpuree
  • 300 mlgezoete gecondenseerde melk
  • 2eieren
  • 1/2 theelepelkaneel
  • 1/2 theelepelgemalen kruidnagel
  • 1/2 theelepelgemalen gember
Maak het nu
  • Stap 1

    Meng in de kom van de mixer/keukenrobot met de platte menghaak de bloem, het suiker en het zout gedurende 30 seconden op snelheid 1.

  • Stap 2

    Voeg de boter toe en mix gedurende 2 minuten op snelheid 2. Voeg ten slotte het ei toe en meng het tot het deeg een bal vormt.

  • Stap 3

    Wikkel het deeg in huishoudfolie en plaats het 30 minuten in de koelkast.

  • Stap 4

    Leg het deeg op een met bloem bestoven oppervlak en rol het uit. Doe het in een bakblik, snijd de randen bij, bedek het deeg met bakpapier en bakbonen en bak het gedurende 15 minuten op 190 ºC in een voorverwarmde oven. Verwijder de bakbonen en bak nog eens 5 minuten. Haal de taart uit de oven.

  • Stap 5

    Voeg de pompoenpuree, gecondenseerde melk, eieren en specerijen toe aan de kom van een mixer/keukenrobot met de draadgarde. Meng gedurende 1 minuut op snelheid 4.

  • Stap 6

    Schenk de vulling op de voorgebakken taartbodem en bak de taart gedurende 20-25 minuten op 190 ºC in een voorverwarmde oven.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor nieuws en aanbiedingen van KitchenAid en profiteer van 5% korting op je volgende aankoop.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:


a) Ik ga ermee akkoord om aangepaste marketingcommunicatie te ontvangen van KitchenAid en andere merken van WhirlPool Corporation, evenals een eenmalige 5% korting op mijn volgende aankoop.



b) Met betrekking tot de garantieservices voor mijn Grote huishoudapparaten-toestel zou ik graag gecontacteerd worden door Domestic & General Insurance PLC.



Je kunt je persoonlijke kortingscode maar één keer verzilveren op kitchenaid.be. Deze kan niet worden gecombineerd met andere KitchenAid kortingen of promoties. Je ontvangt de kortingscode via een e-mail wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Pompoentaart

Stap 1

Meng in de kom van de mixer/keukenrobot met de platte menghaak de bloem, het suiker en het zout gedurende 30 seconden op snelheid 1.

Stap 2

Voeg de boter toe en mix gedurende 2 minuten op snelheid 2. Voeg ten slotte het ei toe en meng het tot het deeg een bal vormt.

Stap 3

Wikkel het deeg in huishoudfolie en plaats het 30 minuten in de koelkast.

Stap 4

Leg het deeg op een met bloem bestoven oppervlak en rol het uit. Doe het in een bakblik, snijd de randen bij, bedek het deeg met bakpapier en bakbonen en bak het gedurende 15 minuten op 190 ºC in een voorverwarmde oven. Verwijder de bakbonen en bak nog eens 5 minuten. Haal de taart uit de oven.

Stap 5

Voeg de pompoenpuree, gecondenseerde melk, eieren en specerijen toe aan de kom van een mixer/keukenrobot met de draadgarde. Meng gedurende 1 minuut op snelheid 4.

Stap 6

Schenk de vulling op de voorgebakken taartbodem en bak de taart gedurende 20-25 minuten op 190 ºC in een voorverwarmde oven.

top

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.