i

Romige mangosmoothie

Voorbereiding

5min.

Koken

6min.

Ingrediënten

  • 1 rijpe mango
  • 125 ml vers mandarijnsap
  • 125 ml gewone volle melk griekse yoghurt
  • 1 grote bevroren banaan, in stukjes gesneden
  • 1/2 tl vanille-extract
  • 6 ijsblokjes
  • Amount ingredient name

Zetdemangorechtopopde snijplank op zijn smalle kant, met het steeltje naar u. Snijd ongeveer 2 cm van een kant van het steeltje met een scherp mes, zodat u rakelings langs de zijkant van de pit snijdt. Herhaal dat aan de andere kant van de vrucht. U moet twee platte kanten, of "wangen" hebben. Schep het vruchtvlees uit elke wang met een lepel. Pel het vluchtvlees rond de pit, en verwijder vervolgens zoveel mogelijk vruchtvlees van de pit. U zou 250 ml mangovlees moeten hebben.

Doe de mango, het mandarijn­ sap, de yoghurt, banaan, vanille en ijs in de mengbeker van de ARTISAN Power Plus Blender van KitchenAid. Zorg ervoor dat het deksel goed vastzit, en stel de blender in op het programma voor smoothies. Blend tot het apparaat zichzelf uitschakelt.

Of doe de ingrediënten zoals aangegeven in de blender, zorg ervoor dat het deksel goed vastzit, en draai de regelaar op Snelheid 1. Verhoog de snelheid langzaam naar hoog (Snelheid 10 of 11). Blend tot het helemaal glad is, gedurende ongeveer 30 seconden. Schraap indien nodig de zijkanten van de mengbeker met de stamper met flexibele rand.

De smoothie wordt het best meteen geserveerd.

Vervang het sinaasappelsap door mandarijnsap, of voeg een volledige gepelde sinaasappel toe of een aantal volledige gepelde mandarijnen in plaats van het sap.

Description

INSCHRIJVEN

top

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.