Vorige bladzijde
Een makkie

Sprankelende Cranberry Mocktail

Dit elegante drankje is ideaal voor elk vakantiefeestje.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

6

Ingrediënten

3

Stappen

Tijd

5'

Voorbereiding

15'

Koken

20'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 26,7 mlwater
  • 83,3 gbevroren cranberry's
  • 16,7 gbasterdsuiker
  • 8ijsklontjes
  • 1/3 literkoolzuurhoudend vlierbloesemwater
  • 2rozemarijntakjes
  • 53,3 mlwater
  • 166,7 gbevroren cranberry's
  • 33,3 gbasterdsuiker
  • 16ijsklontjes
  • 2/3 literkoolzuurhoudend vlierbloesemwater
  • 4rozemarijntakjes
  • 80 mlwater
  • 250 gbevroren cranberry's
  • 50 gbasterdsuiker
  • 24ijsklontjes
  • 1 literkoolzuurhoudend vlierbloesemwater
  • 6rozemarijntakjes
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe het water, de cranberry's en de basterdsuiker in een kleine pan en laat het mengsel zachtjes koken op laag vuur. Laat het geheel gedurende 15 minuten koken en roer regelmatig totdat de cranberry's zacht zijn en de saus is ingedikt.

  • Stap 2

    Giet in de kan van een blender. Meng gedurende 30 seconden op snelheid 6. Zeef de zaden eruit en laat 30 minuten afkoelen.

  • Stap 3

    Voeg een eetlepel cranberrycoulis toe aan elk glas, voeg dan de ijsblokjes toe en maak het af met wat koolzuurhoudend vlierbloesemwater. Serveer met een takje rozemarijn.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Sprankelende Cranberry Mocktail

Stap 1

Doe het water, de cranberry's en de basterdsuiker in een kleine pan en laat het mengsel zachtjes koken op laag vuur. Laat het geheel gedurende 15 minuten koken en roer regelmatig totdat de cranberry's zacht zijn en de saus is ingedikt.

Stap 2

Giet in de kan van een blender. Meng gedurende 30 seconden op snelheid 6. Zeef de zaden eruit en laat 30 minuten afkoelen.

Stap 3

Voeg een eetlepel cranberrycoulis toe aan elk glas, voeg dan de ijsblokjes toe en maak het af met wat koolzuurhoudend vlierbloesemwater. Serveer met een takje rozemarijn.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.