Geef je pico de gallo een tikkeltje luxe door er wat verse, friszure tomatillo aan toe te voegen. Deze salsa is verfrissend, pittig en perfect om te serveren als dip bij tortillachips.
Ingrediënten
Stap 1
Bevestig de schijf en het mes voor blokjes op de mixer. Snijd de tomatillo's, de tomaten, de rode ui en de jalapeño in stukjes die in de vultrechter passen. Plaats de mengkom op de mixer, zet die op snelheid 4 en snijd de groenten in kleine blokjes.
Stap 2
Voeg de overige ingrediënten aan de groenten toe en meng alles goed. Zet 30 minuten in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken. Serveer met tortillachips of als smaakmaker bij vis en vlees.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Bevestig de schijf en het mes voor blokjes op de mixer. Snijd de tomatillo's, de tomaten, de rode ui en de jalapeño in stukjes die in de vultrechter passen. Plaats de mengkom op de mixer, zet die op snelheid 4 en snijd de groenten in kleine blokjes.
Stap 2
Voeg de overige ingrediënten aan de groenten toe en meng alles goed. Zet 30 minuten in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken. Serveer met tortillachips of als smaakmaker bij vis en vlees.