Skip the navigation

Tropisch ontbijt

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Tropical Breakfast Bowl

Duration
Totaal2min
Voorbereiden2min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

120 ml

volvette kokosmelk in blik

2

middelgrote sinaasappels, geschild en ontpit

1 eetlepel

gesmolten kokosolie

1 theelepel

fijn geraspte lime-zest

1 1/2 eetlepels

vers lime-sap

1/4 theelepel

kaneelpoeder

320 g

bevroren mango

1

bevroren, middelgrote en in plakjes gesneden banaan

30 g

rauwe, bevroren bloemkool

2 eetlepels

goji-bessen

1 theelepel

probiotica-poeder

160 g

in stukjes gesneden verse ananas, papaya of 1 in plakjes gesneden banaan

15 g

kokosvlokken

2 eetlepels

gepeld hennepzaad

Stap voor stap

  1. Giet de kokosmelk, de sinaasappels, de kokosolie, de lime-zest, het lime-sap, kaneel en goji-bessen, bevroren bloemkool en het probiotica-poeder (indien gebruikt) in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender, sluit het deksel en pureer ongeveer 30 seconden op de hoogste snelheid tot een glad mengsel.


  2. Schraap de binnenkanten van de mengbeker schoon met de zachte kant van de stamper. Voeg de bevroren mango en banaan toe, sluit het deksel, verwijder de dop uit het deksel en steek de stamper erin.


  3. Houd de stamper stevig vast en pureer 30 seconden op een snelheid van 11 tot 20. Leid het fruit tussen de messen totdat het zacht maar nog bevroren is. (Dit mengsel moet zo dik zijn zoals een bevroren sorbet.)


  4. Verdeel het bevroren mengsel met de zachte spatel over twee ontbijtschaaltjes en garneer met stukjes fruit, geraspte kokos en hennepzaadjes. Meteen serveren.