Henrik Jyrk

Denemarken

Henrik Jyrk is een geprezen chef uit Kopenhagen, waar hij het KUL restaurant runt en deels bezit. Jyrk’s missie bestaat erin de fijne keuken beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk liefhebbers, door het aanbieden van de nieuwste trends op vlak van smaken zonder daarbij de oorspronkelijke en natuurlijke smaken te vergeten. Hij is vertrouwd met de standaarden van de Michelinsterkeuken en wil zijn rijke ervaring in dit restaurant serveren, waarbij men kan genieten van de beste gerechten. De kern van zijn keuken is de KUL grill-oven waar bijna alles wordt klaargemaakt. Hij is ervan overtuigd dat de grill een bijkomende dimensie geeft aan de smaken: KUL is geïnspireerd door smaken van over de hele wereld wat de liefhebber een internationale fusion food-ervaring geeft. De focus ligt bij de versheid van rauwe producten. Hij selecteert persoonlijk de ingrediënten bij de meest interessante ambachtelijke producenten en boerderijen. En last but not least: hij is een meester in huisbereide desserts, die letterlijk “moordend lekker” zijn.

Posts bekijken
Nu is het tijd om voedingskwaliteit ernstig te nemen, om de blik van de mensen te verruimen en ervoor te zorgen dat ze begrijpen wat het verschil maakt bij een goed gerecht. De boodschap is: als je iets doet, geef je dan voor 110%
Henrik Jyrk

Henrik Jyrk’s artikels

Ik wil mensen een bredere visie geven met specifieke inzichten en kooktips en –trucs. Ik wil ook de interesse van mensen vergroten voor koken en voor de kwaliteit van de producten.

  • In het hoofd van een chef

    Geschreven door: Henrik Jyrk

    Waar creativiteit en organisatietalent elkaar ontmoeten (en waar ook een hoop ongevraagde meningen zijn!)

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.