Terugzendingen en terugbetalingen

RECHT VAN HERROEPING BIJ EEN KOOP VIA INTERNET

Retourrecht
KitchenAid stelt alles in het werk om aan de wensen en verwachtingen van de klant tegemoet te komen. Als u niet tevreden bent over de gekochte goederen, heeft u het recht om af te zien van de aankoop binnen een termijn van 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering. Teruggestuurde goederen zullen enkel worden aanvaard op voorwaarde dat u de artikelen niet in gebruik genomen hebt. De retour moet het product, de accessoires, de gebruiksaanwijzing, de garantie etc. bevatten in de originele verpakking.

Teruggestuurde goederen worden enkel aanvaard indien wij de artikelen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op levering ontvangen. De terugbetaling wordt ook niet voldaan indien de teruggestuurde goederen niet compleet of beschadigd zijn.

Retour procedure
Voor een retour dient u de volgende procedure te volgen:

  • Stap 1: contacteer kitchenaid@frucon.net en vermeld uw ordernummer. Wij zullen u per e-mail onze retourinstructies en kosteninschatting toesturen. U neemt de kosten van de retour op zich.
  • Stap 2: verpak de goederen voor u ze terugstuurt (stuur enkel niet gebruikte goederen terug, in originele verpakking en volledig met originele etiketten, accessoires, gebruiksaanwijzing en garantie).De originele verpakking zorgt er mede voor dat schade tijdens het terugsturen vermeden wordt.
  • Stap 3: druk het retouretiket af en kleef deze op de doos/dozen. Het ontvangen etiket zal alle informatie bevatten om de retour goed te laten verlopen (uw gegevens, ons leveringsadres, de koeriersnaam).
  • Stap 4: mocht u vragen hebben na stap 3, aarzel dan niet ons te contacteren. Indien u geen vragen hebt, dan moet u de goederen binnen de 7 dagen terugsturen naar ons.
  • Stap 5: indien de goederen ons in goede staat bereiken, zal u binnen de 30 kalenderdagen terugbetaald worden. Mochten de goederen ons in een onvolledige of beschadigde toestand bereiken, dan nemen wij contact op met u.

Enkel online gekochte goederen kunnen worden teruggestuurd. Voor alle andere retours dient u zich te wenden tot de winkel waar u de goederen heeft aangekocht.

GEBREKKIG PRODUCT OF FOUTE LEVERING

Bij ontvangst moet u de goederen onmiddellijk inspecteren. Indien u van mening bent dat de levering niet conform de aanvraag is, tekent u de leveringsbon niet af en/of vermeldt u duidelijk het probleem op de bon van de koerier. Gelieve ons binnen de 24 uur, met vermelding van uw ordernummer, op de hoogte te brengen van het probleem via volgend email adres: kitchenaid@frucon.net. Indien het gebrek een productiefout is van KitchenAid of Frucon² u de verkeerde goederen geleverd heeft, staat Frucon² in voor de verzendingskosten van het terugsturen van de goederen.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.