KITCHENAID PRESENTEERT DE ICONIC FRIDGE

Freeze the time, warm your passion

KitchenAid's nieuwe tijdloze design koelkast: de ultieme aanvulling voor uw keuken.

Ontworpen om tijdloos te zijn.

Revolutionair design

Het draait niet om de spannende details, de perfecte proporties, de terugroeping naar een langdurige en elegante schoonheid: Het draait om u en de warmte die u voelt wanneer u ware emoties ervaart. De Iconic Fridge is gemaakt op basis van een heden zonder einde, daar waar u tijdloze iconen vindt.

ICONISCH DESIGN

Tover uw keuken om in een moderne kunstgalerij

Beschikbaar in drie schitterende kleuren: Keizerrood, Amandelwit en Onyx Zwart, de Iconic Fridge met zijn buitengewone design zal een nieuw icoon in uw keuken brengen.

TIJDLOOS

De Iconic Fridge's unieke stijl doet eer aan KitchenAid's erfgoed, met iconische design details gebaseerd op de beroemde Artisan mixer. De nieuwe kleurrijke koelkast streeft ernaar om de categorie compleet te vernieuwen.

KENMERKEND

Externe en interne ronde vormen zijn de bijzondere elementen van het unieke interieur.

GEDURFD

Het premium design van de Iconic Fridge, met metalen handgreep, ronde artisan details en rode medaillons, zal uw keuken omtoveren tot een moderne kunstgalerij.

AANDACHT VOOR DETAILS

Een superieure touch & feel gegarandeerd door ambachtelijk vakmanschap, duurzaamheid, aandacht voor details en hoogwaardige materialen.

METALEN TOUCH

De solide volledig metalen deur en bovenkant maken de koelkast duurzamer. 'Verder roepen de chromen aluminium handgreep en hoge plint het glorieuze design van de KitchenAid Artisan mixer terug.

UNIEK INTERIEUR

Details die het verschil maken, zoals de planken met metalen inzet en de LED binnenverlichting.

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

We hebben met bijzondere zorg alle elementen waaruit de Iconic Fridge bestaat geselecteerd om zo een perfect design, harmonie van elk materiaal en de robustheid die de producten van KitchenAid kenmerkt te garanderen.

PRESTATIES

Betere resultaten, intuïtiever, effectiever.

ELEKTRONISCH DISPLAY

De innovatieve electronische bediening met digitale display en de touch gebruikersinterface maakt het instellen van functies en temperaturen intuïtiever en gebruiksvriendelijker.

RUIMTELIJK

Een netto capaciteit van 230L (205 liter koelkast en 25 liter vriezer) met verstelbare planken om hiermee het voedsel praktisch en makkelijk in te delen.

PERFECTE EFFICIENTIE

Efficiëntie en energiebesparing gegarandeerd door het A++ energie klasse label.

TECHNISCHE KENMERKEN

Geadvanceerde technologie ontmoet het iconische en historische design van KitchenAid.

HET PERFECTE NUMMER

Het 4* vriesvak voor het invriezen van verse voeding en bevroren voeding te bewaren.

VOEDSELBEHOUD

Het Pro Air Systeem maakt het mogelijk om de temperatuur en de luchtvochtigheid te controleren voor een perfect voedselbehoud en de acti-bacteriele filter waarborgt optimale frisse en hygiënische condities.

MINIMAAL GELUID

Het geluidsniveau is gereduceerd tot maximaal 38db.

ONTDEK DE ICONIC FRIDGE

Gecreërd om anders te zijn.

De nieuwe Iconic Fridge, bestaande uit KitchenAid kenmerkende eigenschappen zoals iconische details, gemaakt om uw keuken te verfraaien.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.