i

Staafmixer om je te inspireren

Wanneer je een staafmixer pakt, heb je de kracht in handen. Je kunt allerlei soorten drankjes en gerechten malen, mixen, hakken en opschuimen. Onze staafmixers (ook wel 'immersieblenders' genoemd) bieden een stille, efficiënte werking en uitstekende controle. Leer nieuwe recepten en vind snellere manieren om oude favorieten te bereiden. De slanke vormgeving, de opvallende kleur en de kleine details zoals het zachte handvat vormen een prachtige aanvulling op je interieur.

Ga draadloos met je staafmixer

Gebruik je je staafmixer vaak? Als je altijd de staafmixer gebruikt om groenten te pureren of een romige milkshake op te kloppen, is dit een stuk gemakkelijker zonder snoer.

De draadloze staafmixer - Artisan heeft geen kabels en biedt zo meer vrijheid. Je kunt nu vrij bewegen en de pan vanaf elke kant benaderen.

Opschuimen en kloppen: licht als lucht

Een schuimige koffie is onweerstaanbaar, of het nu koud of warm is! Met een staafmixer maak je thuis eenvoudig een leuke en schuimige frappé of cappuccino. Maar ook eieren en room klopt je fantastisch luchtig met je staafmixer. Resultaten in enkele seconden!

Coffee frappé with frothed milk and cinnamon

Wat is de beste staafmixer?