Startpagina>Accessoires> Keuken­robots onderdelen

Klop, mix en kneed met accessoires voor keukenrobots

Of je nu koekjes, luchtige meringue of voor de eerste keer zuurdeeg maakt, je keukenrobots is je bondgenoot. De menghaak, klopper en deeghaak zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, dus de keus is aan jou.

Keuken­robots onderdelen

filtersprijs

De beste tools voor je klus

Stand mixer with wire whisk whipping cream

Draadgarde

Om je beslag luchtig te kloppen. Perfect voor het kloppen van eieren of slagroom of voor het luchtig kloppen van ingrediënten voor de lekkerste cakes.
Stand mixer with dough hook kneading dough

Deeghaak

Voor het eenvoudig mengen en kneden van allerlei degen. Van brood en pizza tot pastadeeg.
Stand mixer with paddle attachment flat beater

Menghaak

Ook wel een platte menghaak genoemd voor het mengen van ingrediënten. Maakt het mengen van de stevigste beslagen, zoals cakes, suikerglazuur, koekjes of aardappelpuree een fluitje van een cent.

Standaard met eindeloze creativiteit

Onze keukenrobots worden geleverd met drie onderdelen die onmisbaar zijn voor de echte thuiskok. Met de draadgarde, deeghaak en platte menghaak kun je de meest creatieve menu's op tafel zetten.

Van prachtige merengues tot superzachte soufflés

Als je de meest luchtige mix wilt, is deze garde je beste vriend. Hij is gemaakt met roestvrijstalen draden en helpt je eenvoudig en snel beslag luchtig kloppen. Van luchtig biscuitgebak met zelfgeklopte slagroom tot hartige gerechten zoals tahini en aioli.

Kale souffle

Brood maken wordt eenvoudig

Er gaat niets boven de geur en smaak van zelfgemaakt brood. Maar het kneden van het deeg kan lastig en zwaar werk zijn. Bespaar jezelf tijd, en zere armen, en laat de keukenrobot het werk doen. Een deeghaak bootst de beweging van kneden met de hand na. Er is geen gevaar dat de keukenrobot oververhit raakt bij het mengen van zwaar deeg. Leun lekker achterover.

Homemade bread in bowl

Meng, pureer, rasp en roer

Als je het niet zeker weet, pak je de menghaak. Tenzij je deeg maakt, werkt de (platte) menghaak voor bijna elk beslag. Ideaal voor cake- of koekjesbeslag, maar ook voor mengen, pureren, kloppen en luchtig kloppen. Zin in pulled pork? Hij is ook geschikt voor het versnipperen van langzaam gegaard vlees.

Mix mash stir

Leer je mixer-/keukenrobotonderdelen kennen

Onze menghaken, haken en gardes zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en duurzaamheid en komen in verschillende versies. Vind degene die jij nodig hebt.

Wat is een platte menghaak met flexibele rand?

Houd je ervan om de kom uit te likken? Onze platte menghaak met flexibele rand doet dat ook graag. Hij lijkt op een platte menghaak maar heeft een flexibele siliconen rand aan één kant zodat je kunt mengen en tegelijkertijd het beslag van de randen van de kom kunt schrapen zonder te moeten stoppen. Extra handig als je werkt met plakkerige ingrediënten zoals honing of stroop. Hij helpt ook om de laatste restjes uit de kom te halen als je klaar bent.

What is flex edge beater

Supersterk roestvrij staal

Ga voor een roestvrijstalen mixer-/keukenrobotonderdeel als je iets zoekt dat lang meegaat. Roestvrij staal is licht, duurzaam en niet-reactief, waardoor het niet roest, afbreekt, corrodeert of schadelijke chemicaliën of een metaalsmaak afgeeft aan je eten. Het is ook makkelijk schoon te maken, in een warm sopje of in de vaatwasser. Onze deeghaken en menghaken zijn ook verkrijgbaar in aluminium met een nylon antikleeflaag voor de liefhebbers.

Silver stand mixer with stainless steel dough hook

Waarom is een KitchenAid mixer zo efficiënt?

  • Precieze snelheidsregeling met negen standen 
  • Uniek planetair kneedsysteem (de haak beweegt de ene kant op en de aandrijfas de andere kant)
  • Draait naar 59 punten in de kom
  • Consistent gelijkmatig mengen van ingrediënten
  • Directe aandrijfmotor zorgt voor kracht waar het nodig is
Why is KitchenAid mixer so efficient

Geef je creativiteit een boost met KitchenAid accessoires

All mixer accessories

Alle accessoires voor keukenrobots

Breid je repertoire uit door een pastaroller of foodprocessor te bevestigen of een prachtige nieuwe kom toe te voegen.
BEKIJK NU
Exciting mixer attachments

Fantastische accessoires voor keukenrobots

Zoet, hartig... trendy of traditioneel? Elk gerecht staat op het menu met een accessoire van KitchenAid. Je kunt malen, blokjes maken, raspen, rollen, vullen en meer!
BEKIJK NU
Irresistible mixing bowls

Onweerstaanbare mengkommen

Wat onze kommen betreft is de keuze nog veel groter geworden. Kies je favoriete look, materiaal en onmisbare elementen zoals niveaumarkeringen.
BEKIJK NU
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.