Vorige bladzijde
Snel & Gemakkelijk

Pesto van gele paprika

Deze unieke pesto barst van de smaak en maakt je smaakpapillen goed wakker.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

6

Ingrediënten

6

Stappen

Tijd

15'

Voorbereiding

40'

Koken

55'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 1gele paprika
  • 30 gparmezaanse kaas
  • 20 gpijnboompitten
  • 50 mlolijfolie
  • 1/2teentje knoflook
  • 1/2 theelepelzout
  • 2gele paprika
  • 60 gparmezaanse kaas
  • 40 gpijnboompitten
  • 100 mlolijfolie
  • 1teentje knoflook
  • 1 theelepelzout
  • 3gele paprika
  • 90 gparmezaanse kaas
  • 60 gpijnboompitten
  • 150 mlolijfolie
  • 1,5teentje knoflook
  • 1,5 theelepelzout
Maak het nu
  • Stap 1

    Halveer de gele paprika's en verwijder de witte kern en zaadjes. Snijd ook de helften doormidden.

  • Stap 2

    Leg de paprika's op een bakplaat met bakpapier en bak ze 40 minuten op 200 °C tot het vel van de paprika's gerimpeld en zwart is.

  • Stap 3

    Laat alles afkoelen en verwijder het vel. Leg apart.

  • Stap 4

    Doe de Parmezaanse kaas in de foodprocessor en gebruik de pulsfunctie om de kaas fijn te raspen.

  • Stap 5

    Voeg de gele paprika's, pijnboompitten, olijfolie, knoflook en het zout toe. Gebruik snelheid 2 om te mixen tot er een pasta ontstaat.

  • Stap 6

    Serveer de pesto met pasta, op brood of als een dip.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Pesto van gele paprika

Stap 1

Halveer de gele paprika's en verwijder de witte kern en zaadjes. Snijd ook de helften doormidden.

Stap 2

Leg de paprika's op een bakplaat met bakpapier en bak ze 40 minuten op 200 °C tot het vel van de paprika's gerimpeld en zwart is.

Stap 3

Laat alles afkoelen en verwijder het vel. Leg apart.

Stap 4

Doe de Parmezaanse kaas in de foodprocessor en gebruik de pulsfunctie om de kaas fijn te raspen.

Stap 5

Voeg de gele paprika's, pijnboompitten, olijfolie, knoflook en het zout toe. Gebruik snelheid 2 om te mixen tot er een pasta ontstaat.

Stap 6

Serveer de pesto met pasta, op brood of als een dip.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.