Vorige bladzijde
Snel & Gemakkelijk

Spinazie-pistachepesto

Versier een salade of pastagerecht met deze spinazie-pistachepesto.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

4

Stappen

Tijd

8'

Voorbereiding

8'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 25 ggepelde pistachenoten
  • 112 gverse spinazieblaadjes
  • 25 gverse, platte peterselieblaadjes
  • 37 gparmezaanse kaas
  • 1 teenknoflookteentjes
  • 1/8 theelepelzout
  • 60 mlextra vierge olijfolie
  • 50 ggepelde pistachenoten
  • 225 gverse spinazieblaadjes
  • 50 gverse, platte peterselieblaadjes
  • 75 gparmezaanse kaas
  • 2 teentjesknoflookteentjes
  • 1/4 theelepelzout
  • 120 mlextra vierge olijfolie
  • 75 ggepelde pistachenoten
  • 336 gverse spinazieblaadjes
  • 75 gverse, platte peterselieblaadjes
  • 111 gparmezaanse kaas
  • 3 teentjesknoflookteentjes
  • 1/3 theelepelzout
  • 180 mlextra vierge olijfolie
Maak het nu
  • Stap 1

    Rooster de pistachenoten gedurende circa 5 minuten in een koekenpan op middelhoog vuur tot ze geurig zijn; beweeg ze af en toe om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig worden geroosterd.

  • Stap 2

    Doe alle pesto-ingrediënten, behalve de olijfolie, in een kan van een blender en meng ze met de pulsstand. Voeg de olijfolie langzaam toe tot het geheel goed is gemengd, maar nog wel een grove structuur heeft.

  • Stap 3

    Smeer het mengsel op je sandwich of roer het door de pasta.

  • Tip

    Mogelijk heb je niet alle olie nodig, of moet je nog wat extra toevoegen om de gewenste consistentie te bereiken.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor nieuws en aanbiedingen van KitchenAid en profiteer van 10% korting op je volgende aankoop.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:




Je kunt je persoonlijke kortingscode maar één keer verzilveren op kitchenaid.be. Deze kan niet worden gecombineerd met andere KitchenAid kortingen of promoties. Je ontvangt de kortingscode via een e-mail wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Spinazie-pistachepesto

Stap 1

Rooster de pistachenoten gedurende circa 5 minuten in een koekenpan op middelhoog vuur tot ze geurig zijn; beweeg ze af en toe om ervoor te zorgen dat ze gelijkmatig worden geroosterd.

Stap 2

Doe alle pesto-ingrediënten, behalve de olijfolie, in een kan van een blender en meng ze met de pulsstand. Voeg de olijfolie langzaam toe tot het geheel goed is gemengd, maar nog wel een grove structuur heeft.

Stap 3

Smeer het mengsel op je sandwich of roer het door de pasta.

Tip

Mogelijk heb je niet alle olie nodig, of moet je nog wat extra toevoegen om de gewenste consistentie te bereiken.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.