Skip the navigation

Warme chocolade

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid Chef
Import-Recipe - Hot Chocolate

Duration
Totaal5min
Voorbereiden5min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

720 ml

gefilterd water

140 g

ongezouten, rauwe cashewnoten

24 g

poeder van rauw cacaopoeder of ongezoet cacaopoeder

55 g

stevig aangedrukte, fijngehakte, ontpitte dadels (5 tot 6) of 3 lepels pure ahornsiroop, of meer indien nodig

1 theelepel

natuurlijk vanille-extract

snufje

zeezout

1/2 theelepel

theelepel kaneelpoeder of meer naar smaak (optionele)

1/8 theelepel

theelepel rode pepervlokken of een snufje cayennepeper (optionele)

Stap voor stap

  1. Doe alle ingrediënten (inclusief eventuele boosters) in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender.


  2. Sluit het deksel en stel het Adapti-Blend™ Soup-programma in. Pureer totdat het toestel zichzelf uitschakelt.


  3. U kunt ook ongeveer 5 minuten pureren en geleidelijk aan de snelheid opvoeren van 1 tot 10 tot het mengsel heet is.


  4. Als je er hele ontpitte dadels ingooit om de kracht van de machine te laten zien, varieert de hoeveelheid afhankelijk van de soort en grootte. Doe het cacaopoeder in het water en bedek het met de cashewnoten zodat het poeder niet omhoog vliegt in het deksel bij de ontsteking.