Buitengewone koffie Eenvoudig gezet met KitchenAid

Wat maakt een kop koffie lekker?

Een lekkere kop koffie zetten, is een kunst die afhangt van de exacte combinatie van slechts enkele, maar onvervangbare, elementen: goede bonen, water en een accurate koffiezetmethode. Het begint met de koffiebonen. Het water, dat de goede temperatuur moet hebben, weekt zachtjes de smaak los. Om de koffiebonen hun echte verhaal te laten vertellen, moet de koffie accuraat en met geduld worden gezet.

Welke koffie drink jij het liefst?

Ieder heeft zijn eigen voorkeur als het om koffie gaat. Een grote kop, een klein kopje, ijskoud of dampend heet: zorg ervoor voor dat je precies de koffie kunt zetten die jij het liefste drinkt.

Een grote, dampend hete kop met een evenwichtige koffiesmaak

De enige die je gezelschap mag houden tijdens dat ene moment voor jezelf, met een tijdschrift of een boek, of gewoon om weg te mijmeren.

Een klein kopje, sterke, hete koffie: een espresso...

Als je even energie nodig hebt om de rest van de dag de goede richting in te sturen.

Warm, licht en met een volle smaak

Om jezelf te verwennen met smaken en geuren terwijl je met een goede vriend kletst of geniet van een welverdiende pauze na een drukke dag.

IJskoud en met een rijke smaak

Verfrissend, energetisch en superlekker: een briljante manier om jezelf te verwennen op een zomerse dag, samen met vrienden of in je eentje, languit in de zon.

Eenvoudig koffiezetten

Ontdek het hele assortiment koffiezetapparaten van KitchenAid om te genieten van de kop koffie die jij zelf het lekkerst vindt.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.