Soepblender voor een gezonde levensstijl

Met een krachtige blender geniet je van voedzame smoothies, sappen, sauzen en soepen die klaar zijn om te worden verwarmd. We zijn nog een stapje verder gegaan met onze Blender Power Plus - Artisan, waarmee je in 5 minuten warme soep maakt.

ONTDEKKEN

Warme soep in 5 minuten

De slimme soepfunctie werkt in combinatie met de 1,75 L mengbeker met temperatuurcontrole om je verse ingrediënten op kamertemperatuur te verwarmen voor soep.

Fluweelzacht

Doe zachte en harde ingrediënten zoals vezelrijke groenten, noten, zaden of bevroren voedsel in de kan en maak er fluweelzachte soep van.

Smoothies en sappen

Deze soepblender is ook ideaal voor sauzen en dips én heeft ook handige presets voor smoothies en sappen.

Krachtige soepblender voor gladde resultaten

Iedereen houdt van een gladde soep. Wanneer ingrediënten een fijne en gelijkmatige consistentie krijgen, geniet je van de delicate balans tussen verschillende smaken. Dankzij de krachtige motor zorgt de Artisan Power Plus blender  voor een glad resultaat bij de lastigste ingrediënten, zoals vezelrijke groenten, hele stukken fruit, noten en zelfs kleine zaden.

Zelfgemaakte soep en nog veel meer

Smoothie voor het ontbijt? Hummus voor de lunch? Een pindasaus bij de avondmaaltijd? Maak alles wat je maar kunt bedenken en profiteer van de presets voor voedzame soepen, smoothies of sappen van deze krachtige blender. Je krijgt precies de gewenste smaak en textuur.

Bovendien kun je de zelfreinigingscyclus gebruiken wanneer je klaar bent. Heel graag gedaan!

 

Black blender preparing green sauce

Vol goede dingen

Het is niet altijd makkelijk om gezonde en smakelijke maaltijden te maken met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit. Gezonde soepen, sauzen, puree, sappen en smoothies zijn een uitstekende manier om veel vitaminen, mineralen en vezels binnen te krijgen ... en er bij elke hap of slok van te genieten.

Zachte en harde ingrediënten kunnen eenvoudig worden toegevoegd en zelfs harde vezelrijke groenten, noten, zaden of bevroren voedsel worden fluweelzacht gemaakt. Met 11 snelheden en een puls-/boostknop regel je precies de smaak en textuur. Dankzij de dubbelwandige constructie houdt deze veelzijdige soepblender je creaties warm, terwijl de buitenkant koel blijft.

mother-and-son-laughin-next-to-a-red-soup-blender

Je favoriete soepen zijn een genot om te maken

Deze soepblender past gemakkelijk bij je dagelijkse routine, omdat hij is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. De mengbeker heeft een comfortabele en zachte verwijderbare handgreep en een stevig deksel met een maatbekertje. Voor dikkere melanges kun je de van plastic en rubber gemaakte stamper met flexibele rand gebruiken om ingrediënten veilig naar binnen te duwen.

Maak de blender schoon met de handige zelfreinigingscyclus of doe de onderdelen in de vaatwasmachine zodat ze klaar zijn voor de volgende keer!

Red soup blender making green soup

Duurzame blender voor gemoedsrust

Wanneer je investeert in een krachtige soepblender, wil je dat deze is gemaakt van eersteklas materialen en jarenlang meegaat. KitchenAid biedt een beperkte garantie van 10 jaar voor de Power Plus blender. Het is een zwaar apparaat met een roestvrijstalen mes, een stabiele voet van gegoten metalen en een metalen draaiknop en schakelaars. Je voelt de kwaliteit gewoon.

Grey blender with yoghurt and fruits
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.