KOKEN EN BRADEN WORDEN GEPERFECTIONEERD

KITCHENAID KOMT MET PANNENSET
KOKEN EN BRADEN WORDEN GEPERFECTIONEERD

Of je nu vlees en groenten wil sauteren, kip braden, tosti's/croque-monsieurs grillen, soep, stoofpot of ragout koken, of eieren, pannenkoeken of steak bakken, KitchenAid biedt een groot assortiment prachtige, duurzame en efficiënte pannenlijn aan om al uw culinaire creaties tot leven te brengen.

Met het 5-ply roestvrijstalen kookgerei biedt KitchenAid de meest hoogwaardige pannen aan, zonder de traditie van het authentieke kookplezier te vergeten. Het is de combinatie van functionele complexiteit en eenvoudige vormgeving die deze reeks haar unieke hedendaagse karakter en aantrekkingskracht geeft.

De unieke technologie met 5- ply roestvrij staal, die wordt gebruikt voor elke pot of pan, is specifiek ontworpen voor de typische bereidingswijze die men voor dit product gebruikt. Het geheel bestaat uit 5 legeringen waaronder roestvrij staal en een aluminium kern. De lagen volgen de vorm van de bodem en de zijkant van de pannen. Deze technologie is geschikt voor conventionele hittebronnen zoals elektrische en gaskookplaten, maar is ideaal voor inductiekookplaten. Ze levert uitzonderlijke prestaties en garandeert een ideale en gelijkmatige warmteverdeling, omdat de hitte gelijkmatig wordt verspreid over het volledige oppervlak van de pan, helemaal tot aan de rand, en een snelle warmtegeleiding, 30 % sneller en efficiënter op een inductiekookplaat.

De 5 lagen samen zijn 2,5 mm dik. Het metaal is ontworpen om altijd vlak te blijven, zelfs na jaren gebruik, en om de juiste temperatuur te verkrijgen voor de typische bereidingswijze waarmee het product gebruikt wordt.

De gepatenteerde afwerking van het 5-ply roestvrijstalen kookgerei blijft als nieuw glanzen, ook na generaties van gebruik, en de gelaste roestvrijstalen handvaten zijn ergonomisch en makkelijk te reinigen.

Het assortiment met levenslange garantie omvat:

  • Braadpan 24 cm
  • Braadpan 28 cm
  • Lage kookpan 20 cm met deksel, 3 L
  • Lage kookpan 24 cm met deksel, 5 L
  • Soeppan 24 cm met deksel, 7 L
  • Lage sauteerpan 24 cm met bijkomende greep en deksel


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.