Filter koffiezetapparaten serveren een perfecte kop

Wil je de hele dag door genieten van verse koffie? Maak het je gemakkelijk met een filter koffiezetapparaat. Geniet thuis van verse koffie zonder problemen. Ontworpen door onze experts om de cruciale combinatie van water, koffie en zettijden optimaal te krijgen, dus je kunt gewoon zetten en schenken.

Het filter koffiezetapparaat zet koffie precies zoals je wilt

De slanke en handige koffiezetapparaten van KitchenAid zijn ideaal als je wilt dat koffie precies goed is, elke dag weer. Kies je timercyclus op de intuïtieve programmeerfunctie en selecteer vervolgens je gewenste koffiesterkte. Schenk op elk moment van de dag of avond een heerlijke warme kop koffie.

Is druppelkoffie hetzelfde als filterkoffie?

Beide verwijzen naar koffie die is gemaakt door heet water over versgemalen koffie in een filter te gieten. De oplosbare stoffen in de koffie worden opgelost en door het filter gezeefd in de kan eronder. Je kunt dit met de hand doen door middel van opgieten. Of je kunt het door ons filter koffiezetapparaat laten doen met het goudkleurige permanente filter. Omdat temperatuur en timing van cruciaal belang zijn voor de smaak, biedt het filter koffiezetapparaat een handige manier om probleemloos de perfecte kop koffie te zetten.

Black filter coffee machine with cookies

Het stijlvolle filter koffiezetapparaat

Wil je dat je filter koffiezetapparaat er ook stijlvol uitziet? Natuurlijk. De filter koffiezetapparaten van KitchenAid zijn afgerond en strak, en je kunt kiezen uit Onyx zwart, Houtskoolgrijs, Amandelwit of Keizerrood (voor het filter koffiezetapparaat 1,7 L) en Onyx zwart of wit (voor het filter koffiezetapparaat 1,7 L - Classic). Deze filter koffiezetapparaten zijn glanzend en stevig en gemaakt om te worden bewonderd en jarenlang van te genieten. Met twee knoppen voor koffiezetten op verschillende plaatsen, kun je het apparaat naar voren of naar opzij plaatsen. De schenktuit van de kan voorkomt morsen en knoeien.

Grey filter coffee machine preparing hot coffee with 2 cups of coffee

Ga voor goud met het koffiefilter

Neem een slokje, en... hoe smaakt je koffie? Een gouden ster? Het filter beïnvloedt de kwaliteit van je kop koffie. Papieren filters die alle natuurlijke oliën verwijderen, kunnen zorgen dat de drank een vlakke smaak krijgt. Het goudkleurige permanente filter op onze filter koffiezetapparaten is herbruikbaar en ontworpen voor optimale filtratie. Het filter is duurzaam, zuinig en vervangt de standaard papieren filters met filtermaat 4. Het heeft zelfs een handige markering voor de dosering, zodat je precies de juiste hoeveelheid gebruikt, zonder te hoeven gokken.

Reusable coffee filter

Filterkoffie op tijd klaar

Wil je je koffie stipt om 07:30 uur? Of voor een middag om 15:30 uur? Voer de tijd in die je uitkomt en de 24/7-programmering doet wat je wilt. Dankzij de intuïtieve bediening met één druk op de knop, het LCD-scherm en zonder verwarrende menu's om doorheen te bladeren. Met het nieuwste model kun je zelfs een cyclus voor weekdagen en een andere cyclus voor weekenden instellen.

De warmhoudplaat op het filter koffiezetapparaat houdt de kan zelfs warm voor je. Wat je routine ook is, je koffie is op tijd klaar.

Zoom on control panel of black filter coffee machine

Welke filter koffiezetapparaat?

FILTER KOFFIEZETAPPARAAT 1,7 L 5KCM1209 FILTER KOFFIEZETAPPARAAT 1,7 L - CLASSIC 5KCM1208
€ 139,00 € 119,00
NU KOPEN NU KOPEN
Koffiesterkte Normaal of opvallend Onyx zwart Standaard of opvallend
Kleuren Houtskoolgrijs Onyx zwart
Esthetische filterhouder Amandelwit Standaard wit 1,7 L (12 koppen)
Inhoud van de kan Keizerrood Roestvrij staal 1,7 L (12 kopjes) Warmhoudtijd
Warmhoudplaat Hoog of laag met stappen van 10 minuten 40 minuten
24-uursprogrammering 2 beschikbare programma' 1 programma
Filter Goudkleurig permanent Goudkleurig permanent

Spiraalvormige schenkkop zoals een barista

De 1.7 L Filter koffiezetapparaten hebben een unieke spiraalvormige schenkkop met 29 openingen. Dit is geïnspireerd op de spiraalvormige beweging van de barista, die het water laat ronddraaien om de gemalen koffie gelijkmatig te laten doordringen met water. De gemalen koffie wordt gelijkmatig verzadigd met water door de schenkkop voor optimale extractie, met precies de juiste tijdsduur voor een krachtige kop koffie.

Filter coffee machine shower head

Je favoriete smaak

Iedereen is anders, dus keuze is belangrijk. Je kunt niet alleen je favoriete koffie kiezen, maar ook normaal of krachtig selecteren met de keuzeknop voor koffiesterkte. De filter koffiezetapparaat past vervolgens het resultaat aan voor de smaak waar je dol op bent!

Adding coffee in black filter coffee machine

Schenk met tussenpozen wanneer je maar wilt

Kun je niet wachten op je kop koffie? We weten wat je bedoelt. Daarom is er een functie voor schenken met tussenpozen aanwezig op het filter koffiezetapparaat. Dit voorkomt druppelen als je de glazen kan pakt terwijl de koffie nog wordt gezet. Schenk snel een kop in en plaats de kan terug op de plaat om het filteren te voltooien. Sssst! We zullen het niemand vertellen.

Serving hot coffee in a cup

Je ontbijt in stijl gemaakt

DOE INSPIRATIE OP
Black kettle serving tea in a glass and pancakes with raspberries
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.