Ob Sie Gas oder Induktion bevorzugen: KitchenAid-Kochfelder
sind die erste Wahl bei Design,
Funktion und Auswahl.

Als gepassioneerde fijnproever weet je dat je de verschillende kooktechnieken, zoals grillen, koken, stomen, roerbakken en braden, allemaal op een specifieke manier moet aanpakken om ze echt goed onder de knie te krijgen. Daarom voorziet KitchenAid hobbykoks van een breed scala aan kookmogelijkheden op hun gas- en inductiekookplaten.

90 cm INDUCTIEKOOKPLAAT

De KitchenAid inductiekookplaat van 90 cm met vijf kookzones gaat nog een stapje verder, met slimme functies zoals de grillfunctie, de boosterfunctie en de multifunctionele knop. De kookplaat biedt je optimale flexibiliteit zodat je kunt streven naar de ultieme creativiteit.

KENMERKEN EN VOORDELEN

Grillfunctie. Deze functie kun je samen met het grillpanaccessoire gebruiken en garandeert een constante, gelijkmatige temperatuur zodat je steak, vis of wat je maar wilt, perfect kunt braden. De kookplaat controleert tijdens het kookproces automatisch de temperatuur van het grillpanaccessoire. Ook past hij vanzelf de intensiteit van de hitte aan om alles perfect in orde te houden.

Multifunctionele knop. De speciale instellingen voor smelten en sudderen garanderen je de precisie die je nodig hebt voor perfecte resultaten met delicate ingrediënten zoals boter, chocolade en fijne sauzen, terwijl de warmhoudfunctie het voedsel op een constant laag vuur houdt zodat je ondertussen kunt opdienen, je over een ander gerecht kunt ontfermen of je gasten kunt vermaken.

Boosterfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat het water sneller kookt, door het vermogen met 5 kW te verhogen totdat je pan het kookpunt bereikt. Op dat moment schakelt hij automatisch terug over op een lager vermogen dat precies genoeg is om het water op het kookpunt te houden.

90 cm GASKOOKPLAAT

De KitchenAid gaskookplaat van 90 cm is speciaal ontworpen om thuis professionele prestaties neer te zetten waarmee je je kookkunsten naar een hoger niveau tilt.

KENMERKEN EN VOORDELEN

Gietijzeren roosters. Met de massieve gietijzeren panondersteuners die over de hele kookplaat heen passen, kun je snel en gemakkelijk pannen naar een andere gaspit verplaatsen of van het vuur halen en heb je altijd de volledige controle over je fornuis. Je pannen glijden vlot en gemakkelijk tussen de modules naargelang je behoeften. Een must voor elke professional!

Dubbele vlamring van 4,2 kW en wokadapter. De professionele dubbele vlamring in het midden geeft je krachtige, evenwichtige en controleerbare hitte over een groot oppervlak. Samen met het speciale opzetstuk krijg je een sterke wokbrander waarop je met wokgerechten kunt experimenteren, van snel schroeien tot een perfect afgewerkte wokschotel.

Boosterfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat het water sneller kookt, door het vermogen met 5 kW te verhogen totdat je pan het kookpunt bereikt. Op dat moment schakelt hij automatisch terug over op een lager vermogen dat precies genoeg is om het water op het kookpunt te houden.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.