EEN OVEN. EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN.

EEN CONVECTIE-OVEN DIE IN STAAT IS OOK EEN PERFECT MILIEU VOOR HET STOOMKOKEN TE BIEDEN.

Om de mogelijkheden geboden door een convectie-oven nog verder uit te breiden, heeft KitchenAid de oven Twelix Artisan ontwikkeld, die in staat is drie verschillende kookmethoden te combineren: convectie Twelix, combi stoomkoken en stoomkoken alleen.

In KitchenAid werken wij om aan onze klanten producten te garanderen met een een hoge flexibiliteit en tecnologie. We hebben een convectie-oven gerealiseerd die in staat is ook een perfect milieu te bieden voor het stoomkoken, dankzij de speciale kenmerken van de achterwand van de ruimte, waar een stopcontact is geïnstalleerd waarop het stoomtoebehoren wordt aangesloten; een speciale stoompan creëert, aan de binnenkant, het ideaal milieu voor een perfect stoomkoken. Indien men daarentegen de volledige ruimte ter beschikking in de oven wenst te gebruiken, is het mogelijk te koken door ventilatie en stoom te combineren.

STOOMFUNCTIES ARTISAN: PERFECTE COMBINATIES VAN STOOM EN VENTILATIE.

De vier vooringestelde functies Stoom Artisan produceren verschillende combinaties van stoom en ventilatie. Alles wat men moet doen is kiezen wat men verkiest: Vlees, Gevogelte, Vis of Gevulde groenten.

Eens dat de gewenste functie is gekozen, zal de oven de juiste temperatuur en de nodige hoeveelheid stoom voor het koken automatisch instellen, met de garantie van altijd perfecte resultaten.
Indien je daarentegen van creativiteit houdt, probeer dan de Functie Custom, die je volledige vrijheid laat voor het instellen van de temperatuur en de keuze van de intensiteit van de te verdelen stoom. Ontdek de oneindige mogelijkheden die deze oven biedt en configureer hem zoals je wenst om je gerechten perfect te bereiden.

STOOMKOKEN KAN NIET GEMAKKELIJKER ZIJN.

Het is voldoende de gekozen ingrediënten in het speciaal stoomtoebehoren te plaatsen, dit aan te sluiten op het stopcontact op de achterwand van de oven en dat is het. Dankzij een speciale tecnologie, wordt aan de binnenkant van het toebehoren een perfect milieu voor het stoomkoken gecreëerd.

EEN PERFECT UITGEBALANCEERD CONVECTIE-KOKEN.

Het exclusief convectie-systeem KitchenAid Twelix biedt prestaties die voorheen alleen in professionele keukens werden bereikt.

Dankzij twee onafhankelijke halfronde verwarmende elementen en een beter ontwerp van de binnenruimte, verbetert de technologie Twelix op een radikale manier de verdeling van de luchtstroom en de warmte binnen in de oven.
Dit systeem vermindert niet alleen de tijden van voorverwarming en koken, maar biedt ook de mogelijkheid op meerdere niveaus te koken, en helpt u veel meer te bereiken dan gewenst. Het is de ideale oplossing voor een feest met vele genodigden, want wat je ook wil bereiden ongeacht de plaats in de grote ruimte met een capaciteit van 73 liters, het voedsel zal altijd op een homogene en perfecte manier worden bereid.

TWELI-GRILL EN TWELI-BASE: TWEE INTELLIGENTE TECHNOLOGIEËN VOOR EEN UNIEK RESULTAAT: DE PERFECTIE.

De functie Tweli-grill activeert het rond verwarmend element onderaan, zoals ook de grill, en geeft hierbij de mogelijkheid twee gerechten tegelijkertijd te grillen.

Terwijl het voedsel in de schotel die het dichtst bij het bovenste gedeelte van de oven staat staat gegrild wordt, begint de warmte, verdeeld aan de binnenkant van de ruimte, de tweede schotel te koken die lager staat. Halverwege de kooktijd is het voldoende de schotels van plaats te verwisselen om beide gerechten goed gekookt en gegrild in hun schotels op dezelfde tijd klaar te hebben.

Met de functie Tweli-base wordt het onderste rond verwarmingssysteem en de laagste weerstand geactiveerd, om het perfect bereiden van taarten, pizza en zelfs gerechten ‘en cocotte’ te garanderen.

De traditionele ovens koken dikwijls alleen het bovenste gedeelte van dit soort gerechten, en laten hierbij de onderkant onvoldoende gekookt. Tweli-base is de perfecte functie om de kookcyclus te voltooien, met de zekerheid van een altijd perfect bereide basis.

BIJKOMENDE KENMERKEN

Systeem koude deur. Garandeert dat de ovendeur nooit te warm is.

Kinderbeveiliging. Voor een grotere veiligheid zal deze inrichting, geplaatst op de deur van onze ovens, aan de handjes van de kinderen verhinderen de oven te openen en zich te verbranden.

Professionele afwerkingen in roestvrij staal, gemakkelijk schoon te maken. Onze oven zal altijd perfect zijn en lijdt niet onder het voorbijgaan van de jaren.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.