EEN VOLLEDIG ASSORTIMENT VOOR IEDEREEN DIE SERIOUS ABOUT FOOD IS

Ontdek kleine en grote huishoudapparaten en keukentoebehoren speciaal voor gepassioneerde makers.

De perfecte combinatie van professionele resultaten, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design.

Elk KitchenAid-apparaat is met liefde gemaakt door onze hooggekwalificeerde ‘ambachtelijke’ vakmensen. Elk onderdeel wordt minutieus gecontroleerd om absolute uitmuntendheid te bereiken. Ontdek het volledige assortiment en laat je inspireren: het is tijd om samen de beste projecten voor jouw klanten samen te stellen.

Kleine huishoudapparaten

Grote huishoudapparaten

Keukentoebehoren

ICONISCH DESIGN

Ons assortiment is altijd al opvallend geweest dankzij een tijdloos, onderscheidend en krachtig ontwerp dat karakter toevoegt aan elke keuken, geïnspireerd op de iconische mixer / keukenrobot. Het valt niet te ontkennen dat uitstekend vakmanschap, duurzaamheid, robuustheid, hoogwaardige materialen en oog voor detail de basis waren en blijven van alle KitchenAid-apparaten.

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen onze producten uniek maken. De medewerkers van KitchenAid gebruiken hun passie en vaardigheden in elk afzonderlijk gebaar bij het maken van de producten, net als een perfect gerecht. In tegenstelling tot de gehaaste wereld van vandaag, wordt elk KitchenAid product zorgvuldig door onze technici gecontroleerd. Passie kent immers geen haast.

Toegewijd proces

We voeren een reeks gedetailleerde, zorgvuldige handelingen uit om ervoor te zorgen dat elk product aan de hoogste normen voldoet.

Zero Hour Test

Met dank aan de KitchenAid ‘Zero Hour Test’, worden 100% van onze apparaten minutieus gecontroleerd.

30 minten controle

Wij controleren elk product gedurende 30 minuten. In een standaardproces wordt dezelfde hoeveelheid tijd gebruikt om meer dan 50 exemplaren te inspecteren.

PERFECTE INSTALLATIE

3D-materiaal van KitchenAid nodig voor een nieuw project?

Download op BIMobject® cloud vrij BIM-objecten voor architecten, designers en bestekschrijvers - ongeacht het gebruikte CAD-systeem - zoals Revit, ArchiCAD, SketchUp, Vectorworks en AutoCAD.

LAAT JE CREATIVITEIT ZIEN

Kies de beste KitchenAid-apparaten voor de klant.

SERIOUS ABOUT FOOD

Het Serious About Food Online Magazine biedt een exclusieve kijk op de meest innovatieve voedings-, lifestyle- en designtrends. Het zoekt verborgen pareltjes van over de hele wereld en vormt zo een fantastische bron van inspiratie.

DESIGN INSPIRATIE

SERIOUS ABOUT FOOD KITCHEN LAB

BLIJF ONS VOLGEN

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen met het laatste nieuws uit de wereld van KitchenAid voor professionals.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.