Skip the navigation

Bloemkoolveloute

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Cream Of Cauliflower Soup

Duration
Totaal10min
Voorbereiden10min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

540 ml

groentebouillon

550 g

gestoomde bloemkool (1 grote)

55 g

gepelde en geschaafde amandelen

3/4 theelepel

theelepel natuurzout of meer naar smaak

1/2 theelepel

geel curry-poeder of meer naar smaak

1/4 theelepel

uienpoeder

1/4 theelepel

knoflookpoeder

Stap voor stap

  1. Doe alle ingrediënten in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender. Sluit het deksel en stel het Adapti-Blend™ Soup-programma in.

  2. Pureer totdat het toestel zichzelf uitschakelt.

  3. U kunt ook ongeveer 5 minuten pureren en de snelheid geleidelijk aan opvoeren van 1 tot 10.

  4. De soep komt heet uit de blender.

  5. Breng op smaak met zout en garneer met fijngehakte peterselie of bieslook. Serveer met geroosterd brood of een lepel gekookte granen.

  6. 1 grote bloemkool levert ongeveer 525 g rauwe bloemkool op die gestoomd 550 g weegt.