Vorige bladzijde
Snel & Gemakkelijk

Bloemkoolvelouté

Doe alle ingrediënten in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender. Sluit het deksel en stel het Adapti-Blend™ Soup-programma in.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

6

Stappen

Ingrediënten

  • 540 mlgroentebouillon
  • 550 ggestoomde bloemkool (1 grote)
  • 35 ggepelde en geschaafde amandelen
  • ¾theelepel natuurzout of meer naar smaak
  • ½theelepel geel curry-poeder of meer naar smaak
  • ¼theelepel uienpoeder
  • ¼theelepel knoflookpoeder
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender. Sluit het deksel en stel het Adapti-Blend™ Soup-programma in.

  • Stap 2

    Pureer totdat het toestel zichzelf uitschakelt.

  • Stap 3

    U kunt ook ongeveer 5 minuten pureren en de snelheid geleidelijk aan opvoeren van 1 tot 10.

  • Stap 4

    De soep komt heet uit de blender.

  • Stap 5

    Breng op smaak met zout en garneer met fijngehakte peterselie of bieslook. Serveer met geroosterd brood of een lepel gekookte granen.

  • Opmerkingen bij de bereiding

    1 grote bloemkool levert ongeveer 525 g rauwe bloemkool op die gestoomd 550 g weegt.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Bloemkoolvelouté

Stap 1

Doe alle ingrediënten in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender. Sluit het deksel en stel het Adapti-Blend™ Soup-programma in.

Stap 2

Pureer totdat het toestel zichzelf uitschakelt.

Stap 3

U kunt ook ongeveer 5 minuten pureren en de snelheid geleidelijk aan opvoeren van 1 tot 10.

Stap 4

De soep komt heet uit de blender.

Stap 5

Breng op smaak met zout en garneer met fijngehakte peterselie of bieslook. Serveer met geroosterd brood of een lepel gekookte granen.

Opmerkingen bij de bereiding

1 grote bloemkool levert ongeveer 525 g rauwe bloemkool op die gestoomd 550 g weegt.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.