Vorige bladzijde
Een makkie

Ceviche van zeebaars, wortel, courgette en gember

Bevestig de spiraalsnijder aan je KitchenAid keukenrobot. Plaats de wortel op de groente- en fruitpen van de spiraalsnijder. Bevestig het schilmes en het dunne spiraalmes en zet ze op het uiteinde van de wortel. Zet een kom onder de messen om de groentespiralen op te vangen.

Begin met koken

Benodigdheden

Keuken­robots

Keuken­robots

Spiraalsnijder

Spiraalsnijder

Details

8

Ingrediënten

8

Stappen

Tijd

40'

Voorbereiding

40'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 250 gzeebaarsfilets (zonder huid)
  • 1courgette
  • 1wortel
  • 0,5lente-ui
  • 1/2 bosjeverse koriander
  • 1limoen
  • -extra vergine olijfolie
  • -zeezout
  • 500 gzeebaarsfilets (zonder huid)
  • 2courgette
  • 2wortel
  • 1lente-ui
  • 1 bosjeverse koriander
  • 2limoen
  • -extra vergine olijfolie
  • -zeezout
  • 750 gzeebaarsfilets (zonder huid)
  • 3courgette
  • 3wortel
  • 2lente-ui
  • 1 bosjeverse koriander
  • 3limoen
  • -extra vergine olijfolie
  • -zeezout
Maak het nu
  • Stap 1

    Bevestig de spiraalsnijder aan je KitchenAid keukenrobot. Plaats de wortel op de groente- en fruitpen van de spiraalsnijder. Bevestig het schilmes en het dunne spiraalmes en zet ze op het uiteinde van de wortel. Zet een kom onder de messen om de groentespiralen op te vangen.

  • Stap 2

    Zet de keukenrobot op snelheid 4 en laat draaien totdat de messen aan het eind van de wortel zijn. Herhaal met de tweede wortel.

  • Stap 3

    Verwijder het resterende deel van de wortel van de pen en plaats de courgette erop. Verwijder het schilmes, zet de keukenrobot op snelheid 4 en volg dezelfde procedure totdat alle groenten klaar zijn.

  • Stap 4

    Snijd de zeebaarsfilets in dunne reepjes en leg ze in de kom met de groenten.

  • Stap 5

    Voeg het limoensap, de fijngehakte koriander en lente-ui en de geraspte gember toe.

  • Stap 6

    Meng de groentespiralen en vis met 4 eetlepels olie en ¼ theelepel zout.

  • Stap 7

    Zet de ceviche ten minste 30 minuten in de koelkast om te koelen en serveer met wat extra korianderblaadjes.

  • TIP

    Combineer voor extra smaak de dressing van olie en zout met 2 eetlepels frambozenazijn.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor nieuws en aanbiedingen van KitchenAid en profiteer van 10% korting op je volgende aankoop.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:




Je kunt je persoonlijke kortingscode maar één keer verzilveren op kitchenaid.be. Deze kan niet worden gecombineerd met andere KitchenAid kortingen of promoties. Je ontvangt de kortingscode via een e-mail wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Ceviche van zeebaars, wortel, courgette en gember

Stap 1

Bevestig de spiraalsnijder aan je KitchenAid keukenrobot. Plaats de wortel op de groente- en fruitpen van de spiraalsnijder. Bevestig het schilmes en het dunne spiraalmes en zet ze op het uiteinde van de wortel. Zet een kom onder de messen om de groentespiralen op te vangen.

Stap 2

Zet de keukenrobot op snelheid 4 en laat draaien totdat de messen aan het eind van de wortel zijn. Herhaal met de tweede wortel.

Stap 3

Verwijder het resterende deel van de wortel van de pen en plaats de courgette erop. Verwijder het schilmes, zet de keukenrobot op snelheid 4 en volg dezelfde procedure totdat alle groenten klaar zijn.

Stap 4

Snijd de zeebaarsfilets in dunne reepjes en leg ze in de kom met de groenten.

Stap 5

Voeg het limoensap, de fijngehakte koriander en lente-ui en de geraspte gember toe.

Stap 6

Meng de groentespiralen en vis met 4 eetlepels olie en ¼ theelepel zout.

Stap 7

Zet de ceviche ten minste 30 minuten in de koelkast om te koelen en serveer met wat extra korianderblaadjes.

TIP

Combineer voor extra smaak de dressing van olie en zout met 2 eetlepels frambozenazijn.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.