Skip the navigation

Dressing voor caesarsalade

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Caesar salad dressing

Een eenvoudig recept voor bij een van de populairste salades.

Duration
Totaal5min
Voorbereiden5min

Hulpmiddelen

FoodProcessorFoodProcessor

Ingrediënten

Serveren

2 eetlepels

ansjovispasta

2 teentjes

knoflook, fijngehakt

2

eidooiers

2 eetlepels

citroensap

1 theelepel

dijonmosterd

2 eetlepels

plantaardige olie

120 ml

olijfolie

Stap voor stap

  1. Doe de eidooiers, de ansjovispasta, de gehakte knoflook, de mosterd en het citroensap in de foodprocessor met het multifunctionele mes.

  2. Meng op snelheid 2 tot het mengsel dikker en lichter van kleur wordt. Voeg langzaam de olie toe terwijl de foodprocessor draait.

  3. Meng tot alles goed is gemengd. Bewaar in de koelkast.