Vorige bladzijde
Uit de keukenkast

Soezen met knoflook en kaas

Lichte, luchtige soezen met kaas zijn het perfecte hapje bij een glas wijn of bubbels.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

8

Ingrediënten

8

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

15'

Koken

25'

Totaal

Ingrediënten

  • 110 gboter
  • 250 mlwater
  • 140 gbloem
  • 5 + 1eieren
  • 2 takjesverse tijm
  • 1/2 theelepelzwarte peper
  • 150 gharde kaas
  • 1teentje knoflook
Maak het nu
  • Stap 0

    Recept voor het maken van 15 soezen.

  • Stap 1

    Smelt de boter en zet het water op een middelhoog vuur. Roer met een houten lepel de bloem erdoor tot er een zacht deeg ontstaat.

  • Stap 2

    Voeg de eieren één voor één toe terwijl je het deeg op hoge snelheid mengt.

  • Stap 3

    Roer de tijm, zwarte peper, kaas en knoflook erdoor.

  • Stap 4

    Doe het deeg in een spuitzak en spuit de soezen op een ingevette bakplaat.

  • Stap 5

    Druk de soezen met een natte vinger aan zodat ze perfect rond uit de oven komen.

  • Stap 6

    Bestrijk de soezen met een losgeklopt ei en maak af met vers geraspte kaas.

  • Stap 7

    Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 190 °C. Laat ze afkoelen op een rooster.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Soezen met knoflook en kaas

Stap 0

Recept voor het maken van 15 soezen.

Stap 1

Smelt de boter en zet het water op een middelhoog vuur. Roer met een houten lepel de bloem erdoor tot er een zacht deeg ontstaat.

Stap 2

Voeg de eieren één voor één toe terwijl je het deeg op hoge snelheid mengt.

Stap 3

Roer de tijm, zwarte peper, kaas en knoflook erdoor.

Stap 4

Doe het deeg in een spuitzak en spuit de soezen op een ingevette bakplaat.

Stap 5

Druk de soezen met een natte vinger aan zodat ze perfect rond uit de oven komen.

Stap 6

Bestrijk de soezen met een losgeklopt ei en maak af met vers geraspte kaas.

Stap 7

Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 190 °C. Laat ze afkoelen op een rooster.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.