Vorige bladzijde
Geef de pasta eens door

Spaghetti

Deze spaghetti wordt ongetwijfeld een favoriet voor het gezin.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

3

Ingrediënten

9

Stappen

Tijd

50'

Voorbereiding

5'

Koken

55'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 200 gpastameel
  • 2eieren
  • 1/6 theelepelzout
  • 400 gpastameel
  • 4eieren
  • 1/3 theelepelzout
  • 600 gpastameel
  • 6eieren
  • 1/2 theelepelzout
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe de bloem en het zout in de kom van de mixer met de platte menghaak. Voeg de eieren toe en begin op snelheid 2 te mixen. Als je dunner deeg wilt, zet je de snelheid op 3.

  • Stap 2

    Meng totdat het deeg een bal vormt.

  • Stap 3

    Vervang de platte menghaak door de kneedhaak. Kneed het deeg gedurende 4 minuten op snelheid 2.

  • Stap 4

    Kneed het deeg nog 1 minuut met de hand. Bedek met huishoudfolie en zet het deeg 30 minuten in de koelkast. Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken.

  • Stap 5

    Plaats de pastaroller op de mixer/keukenrobot. Stel de dikte in op 1.

  • Stap 6

    Maak het deeg soepeler door meerdere keren te rollen op snelheid 2.

  • Stap 7

    Stel de dikte nu in op 2 en herhaal de laatste stap.

  • Stap 8

    Bevestig de spaghettiroller en voer de pasta op snelheid 2 door de roller.

  • Stap 9

    Laat op het rek drogen. Kook gedurende 3-5 minuten in kokend water met flink wat zout.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Spaghetti

Stap 1

Doe de bloem en het zout in de kom van de mixer met de platte menghaak. Voeg de eieren toe en begin op snelheid 2 te mixen. Als je dunner deeg wilt, zet je de snelheid op 3.

Stap 2

Meng totdat het deeg een bal vormt.

Stap 3

Vervang de platte menghaak door de kneedhaak. Kneed het deeg gedurende 4 minuten op snelheid 2.

Stap 4

Kneed het deeg nog 1 minuut met de hand. Bedek met huishoudfolie en zet het deeg 30 minuten in de koelkast. Verdeel het deeg in 4 gelijke stukken.

Stap 5

Plaats de pastaroller op de mixer/keukenrobot. Stel de dikte in op 1.

Stap 6

Maak het deeg soepeler door meerdere keren te rollen op snelheid 2.

Stap 7

Stel de dikte nu in op 2 en herhaal de laatste stap.

Stap 8

Bevestig de spaghettiroller en voer de pasta op snelheid 2 door de roller.

Stap 9

Laat op het rek drogen. Kook gedurende 3-5 minuten in kokend water met flink wat zout.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.