Vorige bladzijde
Zoete obsessies

Tiramisu

Deze overheerlijke tiramisu is een klassiek Italiaans dessert.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

6

Ingrediënten

7

Stappen

Tijd

20'

Voorbereiding

240'

Koken

260'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 1eieren
  • 40 gpoedersuiker
  • 167 gmascarpone
  • 8knapperige amaretti
  • 42 mlespresso
  • 1 eetlepelcacaopoeder
  • 2eieren
  • 80 gpoedersuiker
  • 333 gmascarpone
  • 16knapperige amaretti
  • 83 mlespresso
  • 2 eetlepelscacaopoeder
  • 3eieren
  • 120 gpoedersuiker
  • 500 gmascarpone
  • 24knapperige amaretti
  • 125 mlespresso
  • 3 eetlepelscacaopoeder
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe de eidooiers en poedersuiker in de mengkom van de mixer/keukenrobot.

  • Stap 2

    Zet de snelheidshendel op 4. Klop de eieren ten minste 4 minuten totdat het mengsel licht en luchtig is.

  • Stap 3

    Voeg telkens één eetlepel mascarpone tegelijk toe tot de mascarpone op is. Mix telkens ten minste 30 seconden op snelheid 6 tot je weer mascarpone toevoegt.

  • Stap 4

    Dompel de amaretti in de espresso. De koekjes moeten vochtig zijn, maar niet doordrenkt.

  • Stap 5

    Bedek een diepe serveerschaal met de helft van de koekjes. Bedek de laag koekjes met de helft van het mascarponemengsel.

  • Stap 6

    Herhaal de laatste stap en omwikkel stevig met huishoudfolie. Zet de taart minimaal 4 uur in de koelkast.

  • Stap 7

    Bestrooi de tiramisu vlak voor het serveren met cacaopoeder.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Tiramisu

Stap 1

Doe de eidooiers en poedersuiker in de mengkom van de mixer/keukenrobot.

Stap 2

Zet de snelheidshendel op 4. Klop de eieren ten minste 4 minuten totdat het mengsel licht en luchtig is.

Stap 3

Voeg telkens één eetlepel mascarpone tegelijk toe tot de mascarpone op is. Mix telkens ten minste 30 seconden op snelheid 6 tot je weer mascarpone toevoegt.

Stap 4

Dompel de amaretti in de espresso. De koekjes moeten vochtig zijn, maar niet doordrenkt.

Stap 5

Bedek een diepe serveerschaal met de helft van de koekjes. Bedek de laag koekjes met de helft van het mascarponemengsel.

Stap 6

Herhaal de laatste stap en omwikkel stevig met huishoudfolie. Zet de taart minimaal 4 uur in de koelkast.

Stap 7

Bestrooi de tiramisu vlak voor het serveren met cacaopoeder.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.