Stap 1
Doe de komijn- en korianderzaadjes in een vijzel en vermaal ze een klein beetje. Doe ze in de foodprocessor.
Stap 2
Pel de sjalotten en snijd ze in vieren. Doe ze in de foodprocessor.
Stap 3
Pel de knoflook en hak de teentjes in grove stukken. Doe ze in de foodprocessor.
Stap 4
Snijd de chilipepers in tweeën en verwijder de zaden. Doe ze in de foodprocessor.
Stap 5
Voeg de geraspte gember en limoenschil toe. Pers de limoen uit en voeg het sap toe aan de foodprocessor.
Stap 6
Voeg citroengras, paprikapoeder, zout en verse koriander toe.
Stap 7
Meng alles op stand 2 van de foodprocessor tot een grove pasta ontstaat. Schraap zo nodig langs de zijkanten naar beneden.
Tip
Je kunt wat olie toevoegen om de pasta romiger te maken. Je kunt de pasta maximaal 10 dagen in de koelkast bewaren.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Doe de komijn- en korianderzaadjes in een vijzel en vermaal ze een klein beetje. Doe ze in de foodprocessor.
Stap 2
Pel de sjalotten en snijd ze in vieren. Doe ze in de foodprocessor.
Stap 3
Pel de knoflook en hak de teentjes in grove stukken. Doe ze in de foodprocessor.
Stap 4
Snijd de chilipepers in tweeën en verwijder de zaden. Doe ze in de foodprocessor.
Stap 5
Voeg de geraspte gember en limoenschil toe. Pers de limoen uit en voeg het sap toe aan de foodprocessor.
Stap 6
Voeg citroengras, paprikapoeder, zout en verse koriander toe.
Stap 7
Meng alles op stand 2 van de foodprocessor tot een grove pasta ontstaat. Schraap zo nodig langs de zijkanten naar beneden.
Tip
Je kunt wat olie toevoegen om de pasta romiger te maken. Je kunt de pasta maximaal 10 dagen in de koelkast bewaren.