Startpagina>Klantenservice> Veelgestelde vragen
Hoe kunnen we je helpen?
Veelgestelde vragen>Collectie keukenrobots>Keukenrobots>Aan de slag met je keukenrobot> Hoe pas je de vrije ruimte tussen menghaak en kom aan (in hoogte verstelbare kom)?

Hoe pas je de vrije ruimte tussen menghaak en kom aan (in hoogte verstelbare kom)?

Als de platte menghaak de kom raakt of niet bij de ingrediënten kan, dan moet de vrije ruimte tussen de menghaak en de kom worden aangepast. Dit is erg eenvoudig. Bekijk de stappen...

Jouw keukenrobot is in de fabriek op de perfecte hoogte afgesteld, zodat je er optimaal mee kunt mixen. Helaas kan de afstand met de tijd of door vervoer of gebruik veranderen, waardoor deze moet worden aangepast. Als dit het geval is, kun je de vrije ruimte eenvoudig corrigeren.

Tekenen dat de vrije ruimte tussen de menghaak en de kom aangepast moet worden:

  • Als de menghaak te hoog is afgesteld, kan hij niet bij de ingrediënten om deze te vermengen.

  • Als de menghaak te laag is afgesteld, kan hij de onderkant van de kom raken en kan de witte coating aan de onderkant van de menghaak beschadigen.

Volg deze stappen om de vrije ruimte tussen de menghaak en de kom aan te passen:

  1. Zet de keukenrobot op '0' (uit) en haal de stekker uit het stopcontact. hoe pas je de vrije ruimte tussen menghaak en kom aan stap 1
  2. Zet de hendel voor het in hoogte verstellen van de kom in de laagste stand om de schroef zichtbaar te maken. hoe pas je de vrije ruimte tussen menghaak en kom aan stap 2
  3. Draai aan de schroef en stel zodanig af dat de platte menghaak net boven de bodem van de kom hangt, wanneer die opgeheven is. Draai de schroef tegen de klok in om de kom op te heffen en met de klok mee om te kom te laten zakken. hoe pas je de vrije ruimte tussen menghaak en kom aan stap 3 Let op: meer dan een lichte draai is niet nodig, de schroef kan beide kanten op niet meer dan een kwartslag (90 graden) worden verdraaid. (Het volledige afstellingsbereik is een halve draai, of 180 graden.)

OPMERKING: Een naar behoren afgestelde platte menghaak zal de bodem of de zijkant van de kom niet raken. Als de menghaak of de draadgarde echter zo hangt dat deze de bodem van de kom raakt, dan kan de menghaak of de garde gaan slijten.

Was dit artikel nuttig?
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.